Ponturi fotbal american 03.09.2021

Prima listă de recomandări din acest sezon de fotbal american este momentan formată din două tips-uri. Revin cu o actualizare în cazul în care reușesc să extrag încă un bet de valoare. Mult succes!

Virginia Tech vs North Carolina (ora 01:00)

Începem această primă listă de recomandări din NCAAF cu prefațarea main eventului dintre Virginia Tech-North Carolina. Am ales să investesc în linia de peste 59,5 puncte marcate.

Virginia Tech vine după un sezon ratat. Aceștia au ocupat locul 5 în conferință, bilanț de 5 victorii și 6 înfrângeri. Este un parcurs bunicel, asta dacă luăm în calcul faptul că au au avut o perioadă în care nu s-au putut baza pe mai mult de 20 de jucători.

Aceste indisponibilități au fost cauzate de virusul COVID-19. Chiar și în aceste condiții, echipa a obținut o medie de peste 30 de puncte marcate/partidă.

De cealaltă parte, Carolina a pierdut câțiva jucători de bază, în special din zona de apărare. Pe atac încă stau destul de bine. În sezonul anterior, aceștia au avut o medie de peste 41 de puncte înscrise/meci.

În ultima dispută directă, cele două au convertit pentru 101 puncte. Ar trebui să vedem cel puțin 60 de puncte și în jocul de astăzi.

Pont: Peste 59,5 puncte, cota [email protected] Maxbet

Northwestern vs Michigan State (ora 04:00)

O valoare bună pe underdog văd la disputa dintre Nortwestern-Michigan State. Personal, tind să cred că spartanii vor câștiga meciul, dar pentru siguranță, aleg să merg pe linia de +6,5 handicap pusă pe ei.

Pisicile au încheiat stagiunea anterioară cu un bilanț de 7W-2L. Este foarte greu să ajungă și în acest sezon la un astfel de bilanț, deoarece lotul este foarte schimbat. Doar 9 jucători au fost păstrați.

Acest aspect nu este singura problemă. Noul QB de start, Hunter Johnson a aruncat ultima oară în 2019, în timp ce Cam Porter a suferit o accidentare. Pe scurt, ofensiva va fi nevoită în acest sezon să muncească foarte mult pentru puncte.

De cealaltă parte, spartanii se întorc cu 17 jucători titulari. Au păstrat acel nucleu ofensiv, iar linia defensivă este îmbunătățită. În momentul de față, Michigan este o formație mult mai omogenă. Mizăm în consecință.

Pont: Handicap +6,5 Michigan State, cota [email protected] Maxbet

Charlotte vs Duke (ora 02:00)

Ultima recomandare din listă vine de la duelul dintre Charlotte-Duke. Am ales să investesc în linia de peste 55,5 puncte. În sezonul anterior, gazdele au terminat cu un bilanț de 2W-4L, în timp ce diavolii albaștrii au mers doar cu 2W-9L.

Mă aștept să vedem un meci foarte spectaculos. Ambele grupări dețin un compartiment defensiv extrem de modest. Charlotte a păstrat doar 5 titulari în apărare. În sezonul anterior, media de puncte primite/meci a fost de 32,5.

Nici Duke nu se lasă mai prejos, aceștia având în sezonul anterior o apărare ce permitea 38,1 PPG. Ambele grupări vor juca rapid, iar asta înseamnă posesii suplimentare. În ultima și sungura dispută directă, susținută în urmă cu un an, tabela de marcaj a indicat un total de 72 de puncte marcate.

Pont: Peste 55,5 puncte, cota 1,[email protected] Maxbet

Leave a Comment: