Ponturi fotbal american 03.10.2021

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 53%
Castigate: 10/19
Unitati: -307

Lista de pronosticuri de astăzi este formată din nou din 3 tips-uri din fotbal american-NFL. Mizăm pe o favorită, o linie de handicap și o linie de total puncte. Mult succes!

Philadelphia Eagles vs Kansas City Chiefs (ora 20:00)

Gluma se îngroașă serioară pentru Kansas. Aceștia au înregistrat deja a 2-a înfrângere din sezon. Au în momentul de față un bilanț de 1W-2L. Au o linie ofensivă extrem de bună. Se află pe locul 6 în rank, total de 413 yards înaintați pe partidă.

Au înregistrat după primele 3 etape o medie de peste 30 puncte marcate/meci. De cealaltă parte, Eagles se află în aceeași situație. Au un bilanț tot de 1W-2L. Chiefs a avut și are în continuare probleme mari în apărare, dar nu știu dacă ofensiva gazdelor poate profita la maxim.

Philadelphia are un total de 373,3 yards înaintați pe partidă. Din punctul meu de vedere, Kansas se va impune la o difereță destul de mare. Eagles nu are o ofensă care să poată țină aproape, iar astăzi urmează să întâlneacă o formație cu un lot net superior. După eșecurile din Week 2, respectiv 3, Kansas nu își poate permite o altă înfrângere.

Pont: -3,5 handicap Kansas City Chiefs, cota [email protected] Unibet

New York Jets vs Tennessee Titans (ora 20:00)

Facem o vizită și pe MetLife Stadium, acolo unde avem programată disputa dintre New York Jets-Tennessee Titans. Am ales să investesc în victoria oaspeților. Aceștia domină la absolut toate capitolele.

Au un bilanț de 2W-1L după primele 3 week-uri. Dețin un atac destul de bun, 382,7 yards înaintați pe partidă, 223,3 fiind prin passing și 159,3 prin rushing (locul 3 în rank). Au de asemenea o medie de 23,7 puncte marcate/meci.

De cealată parte, Jets prezintă cifre îngrozitoare în atac și chiar nu îi văd să poată pună suficiente puncte pentru a obține victoria. Au una dintre cele mai slabe infracțiuni ofensive din ligă, total de 250 yards înaintați și o medie de 6,7 puncte marcate pe partidă. Titans ar trebui să se impună fără probleme în acest joc.

Pont: Tennessee Titans câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Denver Broncos vs Baltimore Ravens (ora 23:25)

Ultima recomandare din listă vine de pe Empower Field at Mile High, acolo unde Broncos urmează să primească vizita corbilor din Baltimore. Am ales să investesc în linia de peste 40,5 puncte.

Broncos este neînvinsă după primele 3 etape. Bine, acest lucru era oarecum de așteptat, deoarece adversarele întâlnite au fost printre cele mai slabe din ligă. Adevăratul test este în această seară, contra celor de la Ravens.

Broncos s-a descurcat bine pe atac, obținând o medie de 25,3 puncte marcate/meci. Apărarea a cedat doar 8,7 puncte pe partidă, dar cum am spus, adversarele întâlnite au fost extrem de modeste.

De cealaltă parte, Baltimore are în prezent un bilanț de 2W-1L. Se află pe locul 4 în rank în ceea ce privește eficiența ofensivă, total de 424,7 yards înaintați/meci. Au de asemenea o medie de 27,3 puncte marcate.

Din păcate pentru ei, apărarea este extrem de permisivă. Au cedat până acum circa 28,3 puncte pe partidă. Mă aștept ca Ravens să poate pună cel puțin 27-28 de puncte în acest joc. Broncos poate completa și ea cu 13-14 puncte.

Pont: Peste 40,5 puncte, cota [email protected] Unibet

Leave a Comment: