Ponturi fotbal american 04.09.2021

Lista de recomandări de astăzi din fotbal american este formată din nou din 3 evenimente. Mergem pe două linii de total puncte și pe una de handicap. Mult succes!

Maryland vs West Virginia (ora 22:30)

West Virginia deține o linie ofensivă de mare calitate. Aceștia pot înscrie fără probleme atât prin jocul de passing, cât și pe cel de rushing. Gazdele vor avea mari probleme în a ține în frâu această ofensivă.

Nici Maryland nu stă rău pe atac. Sunt o adevărată forță atunci când evoluează pe propria arenă. În sezonul anterior, aceștia au înregistrat acasă o medie de 34,5 puncte marcate.

Am să merg pe linia de peste 51,5 puncte. Așa cum am spus, se întâlnesc două infracțiuni ofensive foarte bune. În ceea ce privește jocul defensiv, Maryland a pierdut jucători de bază.

Pont: Peste 51,5 puncte, cota [email protected] Unibet

Miami vs Alabama (ora 22:30)

O partidă ce se anunță a fi extrem de dezechilibrată este cea dintre Miami-Alabama. Oaspeții au în componență jucători de mare calitate. Am să merg pe victoria acestora la cel puțin 14 puncte diferență.

După câștigarea campionatului național, Alabama a pierdut mulți jucători de bază. Mac Jones, Najee Harris și mulți alți jucători ofensivi au făcut saltul către NFL. Chiar și așa, atacul nu este nici pe departe unul slab.

Au în față o echipă destul de decimată. Miami îl vor avea ca QB principal pe D'Eriq King, un aruncător destul de bun, dar care a evoluat ultima oară în luna Decembrie a anului trecut.

Va avea nevoie de timp pentru aș recăpăta forma de odinioară. Alabama prezintă și cel mai bun grup de fundași din fotbalul universitar. King va avea o misiune imposibilă în acest joc.

Pont: Handicap -13,5 Alabama, cota [email protected] Unibet

California vs Nevada (ora 05:30)

Ultima recomandare din listă vine de la duelul dintre California-Nevada. Am ales să investesc în linia de peste 48,5 puncte. Lupii din Nevada vin după un sezon foarte bun, încheiat cu un bilanț de 6W-2L.

Compartimentul ofensiv este condus de Carson Strong, unul dintre cei mai buni QB din fotbalul universitar și foarte probabil un viitor aruncător în NFL. În sezonul anterior, oaspeții au înregistrat o medie de peste 30 de puncte marcate/meci.

De cealaltă parte, California se bazează foarte mult pe jocul defensiv. Nucleul este experimentat, reușind să păstreze 18 dintre jucători. Așa cum am spus, merg pe linia de peste 48,5 puncte.

California are o eficiență mare în apărare, dar nu o văd să îl poată țină în frâu pe Strong. Vor avea nevoie de mai mult decât cifre bune în apărare pentru a putea câștiga jocul.

Pont: Peste 48,5 puncte, cota [email protected] Maxbet

Leave a Comment: