Ponturi fotbal american 04.12.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 58%
Castigate: 14/24
Unitati: -187

Lista de recomandări de astăzi este formată din 3 tips-uri din fotbalul de colegiu-NCAAF. Mizăm pe o linie de handicap și pe două de total puncte. Mult succes!

Oklahoma State vs Baylor (ora 19:00)

O luăm în ordine cronologică, așa că prima recomandare din listă vine de pe Boone Pickens Stadium, acolo unde Oklahoma State urmează să primească vizita celor de la Baylor. Am ales să investesc în linia de peste 43,5 puncte.

Se întâlnesc două formații cu un compartiment ofensiv foarte solid. Oklahoma se află pe locul 43 în rank, medie de 31,8 puncte înscrise pe partidă. Baylor s-a descurcat chiar mai bine la acest capitol.

Completează cu o medie de 33,4 puncte marcate/meci. În ceea ce privește zona defensivă, ambele permit sub 20 de puncte. Totuși, ținând cont de eficiența din cele două atacuri, tind să cred că aceste cifre vor fi depășite fără probleme.

Pont: Peste 43,5 puncte, cota [email protected] Unibet

Alabama vs Georgia (ora 23:00)

Cel mai interesant duel din acest sezon din NCAAF este fără dar și poate cel dintre Alabama-Georgia. Oaspeții se află pe poziția de lider în Southeastern, bilanț de 12W-0L. Se află pe locul 6 în rank în ceea ce privește eficiența ofensivă, medie de 40,7 puncte marcate.

Au de asemenea cel mai bun compartiment defensiv din ligă, doar 6,9 puncte permise pe partidă. De cealaltă parte, Alabama se situează pe poziția secundă, cu un bilanț de 11W-1L. Ofensiva a avut un randament puțin mai bun decât al Georgiei, medie de 42,7 ppg.

Totuși, în ceea ce privește eficiența defensivă, Bama nici nu se poate compara cu buldogii. Au o medie de circa 20 de puncte permise/meci. Am ales să investesc în linia de -3,5 handicap pusă pe oaspeți. Nu o văd pe Bama să poată produce o surpriză în acest joc.

Pont: -3,5 handicap Georgia, cota [email protected] Unibet

Iowa vs Michigan (ora 03:00)

Ultima recomandare din listă vine de pe Kinnick Stadium, acolo unde avem programată disputa dintre Iowa și Michigan. Mă aștept la un joc spectaculos, așa că am să merg pe linia de peste 40,5 puncte.

Cele două formații dețin un compartiment ofensiv ce contribuie la un total de puncte peste medie. Iowa se află pe locul 87 în rank, cu o medie de aproximativ 26 de puncte înscrise pe partidă. Michigan s-a descurcat mult mai bine la acest capitol.

Aceștia au un total de 451,2 yds înaintați și o medie de 37,3 puncte marcate/meci. În ceea ce privește zona de apărare, ambele permit puțin peste 17 ppg. Avem o situație similară ca în primul meci. Ținând cont de eficiența din cele două atacuri, tind să cred că aceste cifre vor fi depășite.

Pont: Peste 40,5 puncte, cota [email protected] Unibet

Leave a Comment: