Caută
Close this search box.

Ponturi fotbal american 08.01.2022

Lista de recomandări de astăzi din NFL este formată din două tips-uri. Mizăm pe o linie de total puncte și pe o linie de handicap. Mult succes!

Denver Broncos vs Kansas City Chiefs (ora 23:30)

Mergem mai întâi pe Empower Field at Mile High, acolo unde avem programată disputa dintre Denver Broncos-Kansas City Chiefs. Aici am ales să investesc în linia de +14,5 handicap favorabilă celor de la Denver.

Denver a fost eliminată din calculele pentru un loc de play-off. Ocupă mometan locul 12 în AFC, cu un bilanț de 7W-9L. Mă aștept totuși să scoată un rezultat decent în această seară. Kansas mai are un singur obiectiv în sezonul regulat. Acela de a termina pe prima poziție în Divizie.

Totuși, nu îl văd pe Reid să își asume riscuri și probabil va menaja pentru play-off câțiva jucători de bază, inclusiv Anthony Hitchens și L'Jarius Sneed. Cei doi menționați suferă de ușoare accidentări. Ar putea evolua, dar cum am spus, nu îl văd pe Reid să își asume riscuri.

Pont: +14,5 handicap Denver Broncos, cota 1.58@ Unibet

Philadelphia Eagles vs Dallas Cowboys (ora 03:15)

Eagles și-a asigurat locul de wild card, în timp ce Dallas și-a asigurat poziția de lider în NFC East. Chiar dacă probabil niciuna dintre formații nu își va asuma riscuri, eu mă aștept să vedem cel puțin 42 de puncte puse pe tabelă.

Este o linie destul de scăzută pentru două dintre cele mai bune ofensive din NFL. Dallas deține chiar cel mai solid atac, medie de aproximativ 30 de puncte înscrise pe partidă, în timp ce Eagles completează cu o medie de 26,1 puncte.

În ceea ce privește zona de apărare, cele două completează pentru o medie generală de 41,7 puncte cedate pe partidă. În precedenta dispută directă, tabela de marcaj indica un total de 62 de puncte marcate. Mă aștept să vedem un scenariu similar.

Pont: Peste 41,5 puncte, cota 1.73@ Betano