Ponturi fotbal american 09.01.2022

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 54%
Castigate: 29/54
Unitati: -940

Lista de recomandări de astăzi este compusă momentan din 6 evenimente din fotbal american-NFL. Revin cu o actualizare în cazul în care extrag și alte bet-uri de valoare. Mult succes!

ponturi fotbal american

Jacksonville Jaguars vs Indianapolis Colts (ora 20:00)

Mergem mai întâi pe TIAA Bank Field, acolo unde avem programată disputa dintre Jacksonville Jaguars-Indianapolis Colts. Am ales să investesc în linia de peste 41,5 puncte marcate. Jaguarii au fost eliminați din calculele pentru un loc de play-off.

Fiind un joc fără miză pentru ei, mă aștept să producă destul de mult spectacol. Per total, au o medie de sub 14,5 puncte înscrise pe partidă, în timp ce apărarea este surprinsă în circa 28 de rânduri.

De cealaltă parte, Colts este obligată să câștige disputa pentru aș asigura locul de play-off. Ei completează cu o medie de aproximativ 28 de puncte marcate. Apărarea este slăbuță, fiind surprinsă în 21,2 rânduri.

Pont: Peste 41,5 puncte, cota [email protected] Unibet

Cleveland Browns vs Cincinnati Bengals (ora 20:00)

Cleveland se află în prezent pe poziția a 13-a în AFC, cu bilanț de 7W-9L, fiind astfel eliminați din calculele pentru un loc de play-off. Tigrii bengalezi s-au descurcat mult mai bine, îndeplinind acest obiectiv.

Se află în momentul de față pe poziția a 5-a, cu un bilanț de 10W-6L. Ținând cont de faptul că este o întâlnire făra o miză importantă pentru niciuna dintre cele două protagoniste, mă aștept să vedem destul de multe reușite.

Am ales să investesc în linia de peste 3,5 touchdown-uri. Ambele s-au descurcat foarte bine în atac, punctând de cel puțin 21 ori pe partidă. În ultimele 7 întâlniri directe, tips-ul propus a fost câștigător fără niciun fel de probleme.

Pont: Peste 3,5 touchdown-uri, cota [email protected] Unibet

Minnesota Vikings vs Chicago Bears (ora 20:00)

Facem o vizită și pe U.S. Bank Stadium, acolo unde avem programată o altă dispută fără miză. Minnesota Vikings urmează să întâlnească urșii din Chicago. Am ales să merg pe linia de -1,5 handicap pusă pe gazde.

După cum spuneam, este un meci fără miză, ambele fiind elimitate din calculele pentru un loc de play-off. În ceea ce privește pronosticul ales, Vikings este de departe o formație net superioară. Au un atac foarte bun, medie de circa 25 de puncte marcate.

Încă au probleme în apărare, fiind surprinși de 25,6 ori. Totuși, nu îmi fac probleme, deoarece Bears are unul dintre cele mai slabe atacuri din ligă, medie de 18,4 puncte marcate. În plus, astăzi nu îl vor avea în iarbă nici pe Fields. La prima vedere pare o misiune facilă pentru vikingi.

Pont: -1,5 handicap Minnesota Vikings, cota [email protected] Unibet

Baltimore Ravens vs Pittsburgh Steelers (ora 20:00)

Aici am ales să investesc în linia de peste 37,5 puncte. În momentul de față, Baltimore se află pe locul 10 în AFC, cu bilanț de 8W-8L, în timp ce stelarii ocupă locul 9, cu un bilanț de 8W-7L. Ținând cont de importanța jocului, tind să cred că putem asista la destul de multe puncte înscrise.

Cele două completează fără probleme linia specificată. Corbii au înregistrat o medie de 23,4 puncte înscrise pe partidă, în timp ce Pittsburgh completează cu o medie de aproximativ 21 de puncte marcate.

În ceea ce privește jocul de apărare, ambele sunt surprinse de cel puțin 23 ori pe partidă. Cele două s-au întâlnit deja în acest sezon, chiar pe finalul anului precedent. Au completat atunci pentru 39 de puncte. Mă aștept la un scenariu similar.

Pont: Peste 37,5 puncte, cota [email protected] Unibet

Detroit Lions vs Green Bay Packers (ora 20:00)

Din punctul meu de vedere, Green Bay se va impune fără niciun fel de probeme în acest joc. Aceștia sunt o echipă superioară din toate punctele de vedere. Ocupă momentan poziția de lider în NFC, cu un bilanț de 13W-3L.

Au un compartiment ofensiv foarte solid, medie de peste 26 de puncte marcate, în timp ce apărarea permite circa 21 de ppg. Traversează o perioadă excelentă, reușind să obțină 5 victorii consecutive.

De cealaltă parte, Detroit este lanterna roșie din Divizie, având doar două victorii obținute. Ofensiva a înregistrat o medie de doar 18 puncte marcate. Defensiva permite peste 27 de ppg. În plus, leii nu se pot baza astăzi nici pe foarte mulți jucători de bază.

Pont: Green Bay Packers câștigă meciul, cota [email protected] Unibet

Las Vegas Raiders vs Los Angeles Chargers (ora 03:20)

Pe Allegiant Stadium avem programată disputa dintre Las Vegas Raiders-Los Angeles Chargers. Mă aștept să vedem un joc cu multe modificări de tabelă, așa că am ales să merg pe linia de peste 45,5 puncte.

Se întâlnesc două formații ce practică un joc foarte ofensiv. Pirații au înregistrat o medie de aproximativ 21,5 puncte marcate, în timp ce Los Angeles completează cu o medie de 27,6 puncte înscrise.

Pe plan defensiv, niciuna nu a prezentat o eficiență ridicată, ambele cedând cel puțin 25,4 puncte. În ultimele două întâlniri directe susținute pe Allegiant Stadium, linia specificată a fost câștigătoare fără probleme.

Pont: Peste 45,5 puncte, cota [email protected] Unibet

Leave a Comment: