Ponturi fotbal american 09.10.2021

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 53%
Castigate: 10/19
Unitati: -307

Lista de recomandări de astăzi este formată din 3 tips-uri din fotbal american-NCAAF. Mizăm pe o favorită și pe două linii de total puncte. Mult succes!

Baylor vs West Virginia (ora 19:00)

Mergem mai întâi pe McLane Stadium, acolo unde avem programată disputa dintre Baylor (4W-1L) și West Virginia (2W-3L). La această confruntare am ales să investesc în linia de peste 40,5 puncte marcate.

Cele două formații dețin o linie ofensivă de mare calitate. Baylor a pus până acum 185 de puncte pe tabelă, medie de 37 de puncte înscrise pe partidă. Au de asemenea un total de 448,8 yards înaintați/meci.

West Virginia completează cu o medie de 30 de puncte marcate pe partidă. Din punctul meu vedere, linia specificată mai sus este mult prea joasă pentru un asemenea joc.

Pont: Peste 40,5 puncte, cota [email protected] Unibet

Rutgers vs Michigan State (ora 19:00)

La acest duel am să merg pe victoria oaspeților. Michigan domină la absolut toate capitolele. Au după primele 5 etape un bilanț de 5W-0L. Linia ofensivă este foarte bună. Se află pe locul 23 în rank, total de 466,6 yards înaintați pe partidă.

Au de asemenea o medie de 37,8 puncte marcate/meci. În ceea ce privește zona de apărare, aceștia au permis circa 21 de puncte pe partidă. De cealaltă parte, Rutgers a reușit să se impună în 3 dintre cele 5 jocuri de până acum.

Ofensiva este destul de mediocră, total de 350,2 yards înaintați/meci. Rutgers joacă foarte slab pe propria arenă. Au în ultimele 20 de jocuri un bilanț de 4W-16L. În mod normal, Michigan nu ar trebui să aibă prea mari probleme în a obține a 6-a victorie din sezon.

Pont: Michigan State câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Troy vs Georgia Southern (ora 02:00)

Ultima recomandare din listă vine de pe Veterans Memorial Stadium, acolo unde avem programată disputa dintre Troy-Georgia Southern. La acest joc am ales să investesc în linia de peste 27,5 puncte marcate de gazde.

Troy are un bilanț de 2W-3L după primele 5 etape. Atacul a fost destul de slab, având doar o medie de circa 24 de puncte înscrise pe partidă. Nu îmi fac probleme, deoarece astăzi urmează să întâlnească o formație cu o defensivă foarte slabă.

Georgia se află pe locul 127 în rank, total de 501,4 yards cedați pe partidă. Au de asemenea o medie de 33,8 puncte încasate/meci. Cele două s-au întâlnit de 4 ori în ultimii 4 ani. Troy a punctat de cel puțin 28 de ori în 3 dintre aceste jocuri.

Pont: Peste 27,5 puncte Troy, cota [email protected] Unibet

Leave a Comment: