Ponturi fotbal american 10.10.2021

Lista de recomandări de astăzi este formată din 3 tips-uri din fotbal american-NFL. Am ales să investesc într-un pariu special, o linie de handicap și una de total puncte. Mult succes!

Atlanta Falcons vs New York Jets (ora 16:30)

Fotbalul din NFL se joacă și în Europa. Astăzi, începând cu ora 16:30, pe stadionul Totenham Hotspurs Football Club, avem New York Jets vs Atlanta Falcons. Am ales să investesc în linia de sub 49,5 puncte puncte.

Se întâlnesc două formații cu un compartiment ofensiv decimat. Falcons se află pe locul 24 în rank, cu un total de 319,5 yards înaintați pe partidă și o medie de doar 19,5 puncte marcate/meci. Jets stă și mai prost.

Dețin a 2-a cea mai slabă ofensă din ligă. Au doar 276,3 yards înaintați pe partidă și o medie de 11,8 puncte înscrise/meci. Falcons nu se va putea baza astăzi nici pe servicille lui Calvin Ridley (WR). Calvin are în acest sezon 255 yards înaintați pe 27 de recepții. Chiar nu văd cum linia menționată mai sus ar putea fi depășită.

Pont: Sub 49,5 puncte, cota 1.53@ Unibet

Houston Texans vs New England Patriots (ora 20:00)

Facem o vizită și pe NRG Stadium, acolo unde avem programată disputa dintre Houston Texans-New England Patriots. Am ales să investesc în linia de +13,5 handicap pusă pe gazde. Mi se pare o linie ușor exagerată.

Atacul celor de la Pats este îngrozitor. Se află pe locul 26 în rank, cu un total de 311,8 yards înaintați pe partidă și o medie de doar 17,8 puncte marcate/meci. Bine, nici Texans nu stă deloc bine la acest capitol, dar îi văd capabili să țină cât mai aproape.

Defensiva gazdelor este condusă de Kirksey. Acesta are până acum 20 de tackles și un fumbles recovered. Pats are o singură victorie în sezon. S-au impus cu scorul de 6-25, contra celor de la Jets. Verzulii sunt cea mai slabă formație din ligă. Meciul cu Texans mă aștept să fie mult mai dificil.

Pont: +13,5 handicap Houston Texans, cota 1.50@ Unibet

Jacksonville Jaguars vs Tennessee Titans (ora 20:00)

Ultima recomandare din listă vine de pe TIAA Bank Field, acolo unde avem programată disputa dintre Jaguars (0W-4L) și Titans (2W-2L). Aici am să merg pe linia de peste 110,5 rushing yards realizați de RB-ul celor de la Tennessee, Derrick Henry.

Henry este un adevărat monstru. În cele 4 jocuri de până acum, acesta a obținut un total de 510 yards înaintați prin rushing, medie de 127,5 ry parcurși pe partidă. Are un average de circa 5 yards alergați pe încercare.

Titans s-a duelat până acum cu Jets, Colts, Arizona și Seattle. Cu excepția celor de la Jets, titanii au evoluat contra unor echipe foarte bune. Mă aștept ca linia propusă să fie câștigătoare fără probleme.

Henry se duelează astăzi cu cea mai slabă infracțiune defensivă din ligă. Jacksonville are un total de 418,5 yards permiși pe partidă. Dintre cei 418,5 yards, 106,3 au fost cedați prin jocul de alergare. Aceste cifre au fost înregistrate contra unor formații din subsolul clasamentului. Să vedem dacă vor fi menținute și în fața lui Henry.

Pont: Peste 110,5 rushing yards Derrick Henry, cota1.88@ Unibet