Ponturi fotbal american 11.09.2021

Lista de recomandări de astăzi din fotbal american este formată din 3 tips-uri. Mizăm pe 3 linii de over puncte. Mult succes!

Wisconsin vs Eastern Michigan (ora 02:00)

Wisconsin a suferit o înfrângere ușor surprinzăroare în prima etapă din NCAAF. Aceștia au cedat în fața celor de la Penn State, scor 10-16. Graham Mertz a fost sub așteptări (doar 185 passing yards).

La jocul de astăzi mă aștept la un tăvălug ofensiv din partea acestora, deoarece înfrângerea din prima etapă le-a cam dat planurile peste cap. Pe total, aceștia dețin o medie de 39 de puncte marcate/meci.

De cealaltă parte, Michigan a obținut o victorie lejeră în primul week, scor 35-15, în fața modestei St.Francis. Diferența dintre cele două adversare de astăzi este foarte mare. Totuși, pe plan ofensiv, EM au cifre bune.

Am să merg pe linia de peste 48,5 puncte. Așa cum am spus, ofensiva gazdelor este foarte eficientă, iar eșecul cu Penn ar trebui să-i motiveze pe aceștia. Mă aștept să atingă măcar linia curentă de puncte marcate, în timp ce Michigan poate înscrie și ea măcar două TD-uri.

Pont: Peste 48,5 puncte, cota [email protected] Unibet

Arkansas vs Texas (ora 02:00)

Cele două au început perfect noul sezon. Arkansas s-a impus în Week 1 în fața celor de la Rice, scor 38-17, în timp ce Texas a avut și ea un meci ușor cu Louisiana-Lafayette, scor 38-18.

La jocul din această seară am ales să merg pe linia de peste 51,5 puncte. După punerea lui Sarkisian în funcția de head coach, Texas pare să devină o formație ultra ofensivă. Acesta a sosit de la Alabama din postura de coordonator ofensiv.

În sezonul anterior, texanii au înregistrat o medie de 42,7 puncte marcate/meci. Nu știu dacă pot atinge acest prag, deoarece linia defensivă a gazdelor a fost îmbunătățită. Au reușit să păstreze 10 titulari+alte transferuri.

Chiar și cu aceste întăriri, nu o văd să scadă sub 30 de puncte cedate/meci. Au avut 34,9 în sezonul anterior. Mă aștept la un un joc spectaculos. Cele două sunt capabile să înscrie suficiente puncte pentru a atinge over-ul propus.

Pont: Peste 51,5 puncte, cota [email protected] Unibet

Missisippi St. Vs North Carolina State (ora 02:00)

Ultima recomandare din listă vine de la disputa dintre Missisippi-North Carolina. Am ales să investesc în linia de peste 50,5 puncte marcate. Ambele au început cu dreptul noul sezon din NCAAF.

Gazdele au trecut la limită de Louisiana Tech, scor 35-34, duel ce inițial părea ușor pentru ei, în timp ce North Carolina s-a impus la pas în duelul cu South Florida, scor 45-0. După cum putem observa, cele două au stat bine pe atac.

În apărarea, linia defensivă a gazdelor a fost haotică, iar NCS nu a întâlnit un adversar puternic. Surprinzător, oaspeții pornesc ca favoriți în acest joc. Puțin ciudat, deoarece MS are un lot mult mai bun. Ar trebui să vedem destul de multe puncte în acest joc.

Pont: Peste 50,5 puncte, cota [email protected] Unibet

Leave a Comment: