Ponturi fotbal american 12.09.2021

Prima listă de recomandări din acest sezon de NFL este formată din 3 tips-uri. Mizăm pe două linii de over puncte și pe un pronostic special. Mult succes!

Cincinnati Bengals vs Minnesota Vikings (ora 20:00)

Mergem mai întâi pe arena din Cincinnati, acolo unde avem un duel între Bengals-Vikings. Am ales să investesc în linia de peste 43,5 puncte. Mi se pare o linie foarte scăzută.

Linia ofensivă a gazdelor este de așteptat să producă foarte multe puncte în sezon, asta dacă nu vor apărea accidentări serioase. Tocmai ce au revenit la echipă Joe Burrow și Joe Mixoen.

De cealaltă parte, Vikings a terminat în sezonul anterior pe poziția a 8-a în DVOA. Au jucători de elită atât pe înaintarea prin rushing (Dalvin Cook), cât și prin passing (Justin Jefferson). Așa cum am spus, mă aștept la un joc destul de spectaculos.

Pont: Peste 43,5 puncte, cota [email protected] Unibet

Indianapolis Colts vs Seattle Seahawks (ora 20:00)

Mergem și pe Lucas Oil Stadium, acolo unde avem programată disputa dintre Colts-Seahawks. Am ales să investesc în linia de peste 45,5 puncte. Cele două formații dețin o linie ofensivă foarte bună.

Seattle pune pe iarbă acel trio ofensiv letal, format din Wilson, DK Metcalf și Lockett. În plus, aceștia l-au semnat și pe Gabe Jackson, un „paznic” foarte bun. De cealaltă parte, Colts s-a temut pentru Wentz.

Acesta a suferit o intervenție chirurgicală la picior, dar din câte am citit s-a refăcut și este de așteptat să evolueze în jocul de astăzi. Avem în față două echipe care plimbă mingea foarte rapid. Linia de peste 45,5 puncte mi se pare pariul potrivit pentru acest joc.

Pont: Peste 45,5 puncte, cota [email protected] Unibet

New Orleans Saints vs Green Bay Packers (ora 23:25)

Ultima recomandare din listă vine de pe TIAA Bank Field, acolo unde avem disputa dintre Saints-Packers. Am să merg pe linia de peste 0,5 intercepții oferite de Jameis Winston, aruncătorul de start al celor din New Orleans.

După retragerea lui Drew Bress din NFL, se pare că QB-ul de start al NOS pare să fie Jameis Winston. Acesta a evoluat în sezonul anterior în 4 jocuri. Nu a oferit nicio INT, dar nici nu a fost foarte mult pe iarbă.

În întreaga sa carieră, Winston are 88 de INT pe 76 de meciuri. Packers deține o linie de apărare foarte solidă și tind să cred că pot să beneficieze de cel puțin o interceptare.

Pont: Peste 0,5 interceptări oferite de Jameis Winston, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: