Ponturi fotbal american 14.11.2021

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 54%
Castigate: 29/54
Unitati: -940

Lista de recomandări de astăzi este formată din 8 tips-uri din fotbal american-NFL. Am ales să mă bazez doar pe performanțele jucătorilor. Mult succes!

Dallas Cowboys vs Atlanta Falcons (ora 20:00)

O luăm în ordine cronologică, așa că prima recomandare din listă vine de pe AT&T Stadium, acolo unde avem programată disputa dintre Dallas Cowboys și Atlanta Falcons. Am ales să investesc în linia de peste 43,5 receiving yards obținuți de Cordarrelle Patterson.

Acesta a evoluat în toate cele 8 jocuri de până acum, timp în care a înaintat 737 yards pe 111 acțiuni. Dintre cei 737 de yards, 459 sunt prin receiving, medie de 57,3 ryds. A fost în vizorul lui Ryan de 38 de ori până acum, medie de 4,75 catches pe partidă.

Ținând cont de cifrele sale de până acum, linia oferită astăzi mi se pare foarte joasă. Dallas nu stă prea bine în defensivă, fiind pe locul 25 în rank la yards oferiți prin pase, medie de 270,5 yards permiși pe partidă.

Tot Patterson este responsabil și cu înaintarea prin rushing, dar aici nu cre că va avea prea multe posibilități, deoarece apărarea celor de la Cowboys este în top 10 în ceea ce privește numărul de yds permiși prin alergare.

Pont: Peste 43,5 receiving yards Cordarrelle Patterson, cota [email protected] Betano

New York Jets vs Buffalo Bills (ora 20:00)

La acest duel am să merg pe performanța lui Stefon Diggs. Mai exact, tind să cred că acesta poate înainta fără probleme cel puțin 77 de yards. Calculele mele sunt destul de simple. Diggs este principalul catcher al celor de la Buffalo.

Are în acest sezon 588 de yards înaintați pe 48 de prize, medie de 73,5 yards înaintați pe partidă. Dacă luăm în calcul și faptul că Beasley este accidentat și are destul de puține șanse de a fi titularizat, linia specificată ar trebui să fie câștigătoare fără probleme.

Fără Beasley în teren, majoritatea acțiunilor din aer vor trece pe la Diggs și Sanders. În plus de asta, Jets are cea mai slabă apărare din ligă. Se află pe locul 30 în rank în ceea ce priveșțe numărul de yards permiși prin pase (274,9).

New York are foarte mari probleme de lot în ambele compartimente. Va fi destul de greu pentru ei să acumuleze multe first down-uri. Inițial am vrut să merg pe o linie de handicap, dar am văzut cât de bine s-a descurcat Bills în etapa trecută.

Au cedat cu scorul de 9-6, contra celor de la Jaguars, o altă formație de subsolul clasamentului. Chiar și în acel joc cu puține realizări, Diggs a reușit să înainteze 85 de yds pe 6 catches.

Pont: Peste 76,5 receiving yards Stefon Diggs, cota [email protected] Betano

Los Angeles Chargers vs Minnesota Vikings (ora 23:05)

Mergem și pe SoFi Stadium, acolo unde avem programată disputa dintre Los Angeles Chargers și Minnesota Vikings. Aici am decis să merg pe linia de peste 18,5 încercări de rushing realizate de Dalvin Cook.

Cook a evoluat în 6 jocuri până acum, timp în care a acumulat un total de 639 rushing yards pe 115 încercări, medie de puțin peste 19,1 încercări pe partidă. Mă aștept ca de această dată să fie rulat puțin peste limită.

Într-adevăr, Vikings are foarte multe soluții în aer. Jefferson, Thielen, Conklin și Osborg sunt jucători care pot decide în orice momentul soarta unei partide. Totuși, să nu uităm de eficiența din defensiva gazdelor.

Chargers are a 3-a cea mai bună defensivă la jocul de passing, permițând prin această metodă doar 197 de yards pe partidă. Adevăratele probleme apar la jocul de rushing. La acest capitol, LA are cea mai permisivă apărare din ligă, total de 161,6 yds permiși/meci.

Zimmer știe asta și tind să cred că va încerca să exploateze la maximum această vulnerabilitate. Am ales să merg pe un total de încercări de rushing ale lui Cook în detrimentului numărului total de yards înaintați. Chiar dacă este un RB extrem de bun, linia de 90,5 rushing yds mi se pare puțin cam la limită.

Pont: Peste 18,5 încercări rushing Dalvin Cook, cota [email protected] Betano

Indianapolis Colts vs Jacksonville Jaguars (ora 20:00)

La acest duel am ales să investesc în linia de peste 1,5 pase de TD oferite de QB-ul grupării din Indi, Carson Wentz. Se anunță o zi destul de tensionată pentru el. Evoluția din această seară are un preț destul de mare, acesta fiind nevoit să lipsească de la ziua de naștere a fiului său.

Deși s-a confruntat cu o accidentare la gleznă, Wentz a jucat în toate cele 9 dispute de până acum. A aruncat pentru un total de 2198 yards. A oferit de asemenea 17 pase de TD, medie de circa două pase oferite pe partidă. Procentajul său la aruncări este de 63,3%.

De cealaltă parte, Jaguars are o defensivă foarte modestă, fiind pe locul 26 în rank în ceea ce privește numărul de yards permiși prin aruncare (272). Pittman, Pascal și Taylor nu ar trebui să aibă prea mari probleme în fața acestei apărări. Wentz a oferit cel puțin două pase de TD în 7 dintre cele 9 jocuri de până acum.

Pont: Peste 1,5 pase de TD – Carson Wentz, cota [email protected] Betano

Pittsburgh Steelers vs Detroit Lions (ora 20:00)

Pittsburgh se află în prezent pe poziția a 6-a în AFC, bilanț de 5W-3L. O înfrângere în această seară i-ar putea scoate din calculele pentru un loc de play-off.

Totuși, eu nu am să merg pe o linie de handicap sau de puncte, ci am ales să investesc în linia de peste 74,5 receiving yards obținuți de Diontae Johnson. Acesta este în momentul de față cel mai bun WR al echipei, total de 530 yds înaintați pe 45 de catches.

Mă aștept ca în această seară să depășească fără probleme linia de deschidere. La Steelers, principalii doi receiveri sunt Johnson și Claypool. Din păcate pentru ei, Claypool este indisponibil pentru acest joc. De asemenea, stelarii îl pot pierde și pe Najee Harris, principalul RB.

Momentan, situația lui rămâne în continuare incertă. Un singur lucru este cert. În lipsa lui Claypool, Tomilin îi va acorda mult mai multe acțiuni lui Johnson. Cum am spus, nu acesta nu ar trebui să aibă probleme în a atinge linia de 75 de ryds.

Pont: Peste 74,5 receiving yards Diontae Johnson, cota [email protected] Betano

Tennessee Titans vs New Orleans Saints (ora 20:00)

Nu aveam cum să nu prefațăm disputa dintre Tennessee Titans și New Orleans Saints. În vizorul meu a intrat Deonte Harris. Am pus cap la cap informațiile apărute în ultimele zile și am ajuns la concluzia că Deonte va avea cel puțin 4 catches în acest joc.

Sfinții se confruntă cu mari probleme de lot. Alvin Kamara a acuzat o accidentare la genunchi și nu va fi apt de joc. Kamara este cel mai important jucător al echipei. Acesta a dus greul în majoritatea meciurilor din acest sezon.

De asemenea, NOS a avut probleme și pe postul de QB. Au rulat până acum 3 jucători (Winston, Hill și Siemian). Aceste rulări nu au fost provocate de evoluțiile modeste ale celor 3, ci au fost provocate de accidentări.

Chiar și în aceste condiții, sfinții au șanse destul de mari să se impună, deoarece nici Titans nu a fost lipsită de accidentări. Cum am spus și mai sus, la acest duel am să merg pe linia de peste 3,5 recepții realizate de Deonte.

În lipsa lui Kamara, Saints nu prea are soluții în ofensivă și tind să cred că Payton îî va oferi mai multe acțiuni lui Harris. Este și Ingram la jocul de rushing, dar ținând cont de faptul de Titans permite destul de puțini yds prin rushing, nu știu dacă va putea înainta foarte mult.

Harris deține în prezent cele mai bune cifre la jocul prin aer. Are 323 yds înaintați pe 21 de catches. A evoluat în 7 dintre jocuri, deci media lui este de 3 catches pe partidă.

Pont: Peste 3,5 recepții Deonte Harris, cota [email protected] Betano

Washington Football Team vs Tampa Bay Buccaneers (ora 20:00)

O cotă foarte bună am reușit să extrag de la duelul dintre Washington Football Team și Tampa Bay Buccaneers. Am să mă bazez pe performanța lui Mike Evans. Tind să cred că acesta va avea cel puțin o pătrundere în end zone.

Brady are destul de puține soluții în acest joc. Brown și Gronkowski nu sunt disponibili pentru jocul din această seară, în timp ce Godwin are șanse destul de mici de a intra pe iarbă. Acesta a suferit o accidentare la picior. Situația lui rămâne momentan incertă.

Fără Brown, Gronk și probabil Godwin, Evans devine în acest joc principalul WR al Tampei. Cifrele sale de până acum sunt foarte bune. Are un total de 544 yards înaintați pe 39 de catches. Este de asemenea și cel mai bun marcator, având 8 TD-uri până acum.

Washington deține cea mai slabă linie de apărare în ceea ce privește numărul de yds permiși prin passing (286,8). Evans poate obține cifre destul de bune în acest duel.

Pont: Peste 0,5 TD Mike Evans, cota [email protected] Betano

Denver Broncos vs Philadelphia Eagles (ora 23:25)

Ultima recomandare din listă vine de pe Empower Field at Mile High, acolo unde Denver Broncos urmează să primească vizita celor de la Philadelphia Eagles. Am să mă bazez pe linia de peste 47,5 receiving yards obținuți de Courtland Sutton.

Acesta a înregistrat până acum cifre cu mult peste limită. A evoluat în toate cele 9 jocuri de până acum, timp în care a înaintat 588 de yards, medie de 65,33 yds realizați pe partidă. Are de asemenea o medie de 4,6 catches/meci.

În plus de asta, Tim Patrick a acuzat o accidentare la genunchi și are șanse destul de mici de a intra pe iarbă în această seară. Chiar dacă va fi apt de joc, probabil i se vor oferi un număr limitat de snap-uri. Astfel, Sutton ar urma să devină principalul WR pentru Broncos.

Pont: Peste 47,5 receiving yards Courtland Sutton, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: