Ponturi fotbal american 15.01.2022

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 54%
Castigate: 29/54
Unitati: -940

Am ajuns în fazele eliminatorii din NFL. Astăzi avem programate două partide. Eu am reușit să extrag un tips pentru fiecare dintre cele două dueluri. Mizăm pe o favorită și pe un pariu special. Mult succes!

ponturi fotbal american

Cincinnati Bengals vs Las Vegas Raiders (ora 23:30)

Mergem mai întâi pe stadionul Paul Brown, acolo unde avem programată disputa dintre Cincinnati Bengals-Las Vegas Raiders. La acest duel am ales să investesc în minim un TD marcat de WR-ul tigrilor, Ja'Marr Chase.

Acesta a avut parte de un sezon excelent. A evoluat în toate cele 17 dispute de până acum, timp în care a adunat un total de 1455 yards înaintați pe 81 de catches. Are de asemenea un total de 13 pătrunderi în EndZone.

În plus, pirații nu au nici pe departe o defensivă foarte solidă. Permit circa 223 yards prin passing per meci și o medie de 25,8 puncte cedate pe partidă. Fiind un meci eliminatoriu, mă aștept ca Ja'Marr să fie foarte determinat să își ajute echipa.

Pont: Peste 0,5 TD-uri Ja'Marr Chase, cota [email protected] Betano

Buffalo Bills vs New England Patriots (ora 03:15)

Aici mă aștept să vedem o dominare totală a celor de la Bills, așa că am să merg pe victoria acestora. Au termina pe poziția de lider în AFC East, cu un bilanț de 11W-6L. Au al 3-lea cel mai bun atac din NFL, medie de 28,4 puncte marcate pe partidă.

Au de asemenea și cea mai solidă apărare, medie de doar 17 puncte permise per meci. CB-ul Tre'Davious White este cea mai importantă indisponibilitate din tabăra bizonilor. De cealaltă parte, Pats au încheiat pe poziția secundă în AFC East, cu bilanț de 10W-7L.

Se descurcă foarte bine în atac, înregistrând o medie de 27,2 puncte marcate. Au a 2-a cea mai bună apărare din NFL, circa 18 ppg. Chiar dacă cifrele sunt asemănătoare, așa cum am spus, merg pe mâna grupării din Buffalo.

În momentul de față, bizonii mi se par mult mai pregătiți pentru play-off. La Pats, din totalul de 66 de jucători, 28 sunt accidentați sau cu situație incertă.

Pont: Buffalo Bills câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: