Ponturi fotbal american 16.01.2022

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 54%
Castigate: 29/54
Unitati: -940

Avem și astăzi 3 partide programate în play-off-ul din NFL. Eu am reușit să extrag câte un pont pentru fiecare duel în parte. Am să merg pe o favorită, o linie de handicap și una de total puncte. Mult succes!

ponturi fotbal american

Tampa Bay Buccaneers vs Philadelphia Eagles (ora 20:00)

O luăm în ordine cronologică, așa că prima recomandare din listă vine de pe Raymond James Stadium, acolo unde Tampa Bay Buccaneers urmează să primească vizita celor de la Philadelphia Eagles.

Am ales să investesc în linia de peste 43,5 puncte. Cele două formații dețin un compartiment ofensiv de mare calitate. Tampa a înregistrat în sezonul regulat o medie de 30,1 puncte marcate per meci, având de altfel și a 2-a cea mai bună ofensivă din NFL.

Philadelphia completează cu o medie de 26,1 puncte înscrise pe partidă. În ceea ce privește infracțiunea defensivă, cele două dețin o medie generală de 43,4 puncte cedate. În disputa directă din sezon, tabela de marcaj indica 50 de puncte. Mă aștept la un scenariu similar.

Pont: Peste 43,5 puncte, cota [email protected] Unibet

Dallas Cowboys vs San Francisco 49ers (ora 23:30)

Texanii au terminat pe poziția de lider în NFC East, cu un bilanț de 12W-5L. Au cea mai solidă linie ofensivă din NFL, medie de 31,2 puncte înscrise pe partidă. S-au descurcat foarte bine și în apărare, limitând adversarii la 21,1 ppg.

Au două indisponibilități foarte importante, pe Keanu Neal și Gallup. De cealaltă parte, 49ers a încheiat sezonul regulat pe poziția a 3-a în NFC West, cu un bilanț de 10W-7L. Nu au un atac de temut, punctând de 25,3 ori per meci.

Și ei s-au descurcat excelent în apărare, permițând doar 21,5 puncte. Deși se anunță un meci foarte echilibrat, eu am să merg pe mâna texanilor. Au trecut 3 ani de la ultima participare în play-off. În acest an chiar au o formație ce se poate bate pentru Super Bowl.

Pont: Dallas Cowboys câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Kansas City Chiefs vs Pittsburgh Steelers (ora 03:15)

Mergem și pe Arrowhead Stadium, acolo unde Kansas City Chiefs pare să aibă o misiune extrem de facilă. Aceștia urmează să primească vizita celor de la Pittsburgh Steelers. După aflarea adversarei din play-off, Roethlisberger a declarat că nu au nicio șansă.

Eu sunt de o altă părere. Am să merg pe linia de +15,5 handicap pusă pe Steelers. Deși au reușit să se impună în 12 dintre cele 17 dispute, Kansas nu a arătat ca o formație ce ar putea câștiga trofeul. Mohomes a încheiat într-un mod ridicol foarte multe faze.

În plus de asta, Kansas nu se poate baza în acest joc pe Clyde Edwards-Helaire. Acesta a contribuit cu 4 TD-uri în sezon. Pentru Roethlisberger ar putea însemna meciul de retragere din NFL. Probabil Kansas se va impune în acest joc. Totuși, diferența de 15 puncte mi se pare destul de mare.

Pont: +15,5 handicap Pittsburgh Steelers, cota [email protected] Unibet

Leave a Comment: