Ponturi fotbal american 16.10.2021

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 53%
Castigate: 10/19
Unitati: -307

Lista de recomandări de astăzi este din nou formată din 3 tips-uri din fotbal american-NCAAF. Mizăm pe două linii de total puncte marcate și pe una de handicap. Mult succes!

Baylor vs Brigham Young (ora 22:30)

Mergem mai întâi pe McLane Stadium, acolo unde avem programată disputa dintre Baylor (5W-1L) și Brigham Young (5W-1L). Am ales să investesc în linia de peste 45,5 puncte. Mi se pare o linie destul de scăzută.

Se întâlnesc două infracțiuni ofensive de mare calitate. Baylor a acumulat până acum un total de 461,5 yards înaintați și o medie de 38,3 puncte înscrise pe partidă, în timp ce Brigham completează cu o medie de 27,2 puncte marcate/meci.

Au de asemenea un total de 404,8 yards înaintați. În ceea ce privește zona de apărare, ambele au reușit să își limiteze adversarii la maxim 21 de puncte marcate, dar ținând cont de efiența din atac a celor două, mă aștept ca aceste medii să aibă cu mult de suferit.

Pont: Peste 45,5 puncte, cota [email protected] Unibet

Northern Illinois vs Bowling Green (ora 22:30)

Mi-am îndreptat atenția și asupra duelului dintre Northern Illinois (4W-2L) și Bowling Green (2W-4L). Linia de pornire la puncte a fost de 45,5, iar din punctul meu de vedere, aceasta va fi cel puțin atinsă.

Totuși, pentru siguranță, aleg să investesc în linia de 40,5 puncte. Lupii au cifre foarte bune în ofensivă. Au înregistrat până acum o medie de 27,5 ppg înscrise pe partidă. Apărarea scade foarte mult din valoarea echipei.

Au 411,2 yards permiși și o medie de 31,3 puncte cedate/meci. Bowling stă ceva mai rău, având până acum doar o medie de 17,5 ppg înscrise pe partidă, în timp ce zona defensivă permite cam 24 de puncte.

Probabil NIU va reuși să se impună destul de clar. Mă aștept să pună cel puțin 27-30 de puncte pe tabelă. Bowling Green poate contribui și ea cu minim două TD.

Pont: Peste 40,5 puncte, cota [email protected] Unibet

Iowa vs Purdue (ora 22:30)

Ultima recomandare din listă vine de pe Kinnick Stadium, acolo unde avem programată disputa dintre Iowa (6W-0L) și Purdue (3W-2L). Au rămas 3 echipe neînvinse în Big Ten. Iowa este una dintre ele.

Totuși, la jocul de astăzi am să merg pe linia de +16,5 handicap pusă pe Purdue. Aceștia au o infracțiune ofensivă destul de bună, medie de circa 24 de puncte marcate pe partidă. În ceea ce privește apărarea, se află pe locul 8 în rank, cu doar 15,4 puncte cedate/meci.

De cealaltă parte, Iowa are o linie ofensivă foarte solidă, medie de 31,5 puncte marcate/meci. Ținând cont de eficența din apărarea oaspeților, nu văd cum această medie ar putea fi atinsă. Cele două s-au întâlnit de 3 ori în 3 ani.

Iowa nu a reușit să se impună în niciunul dintre meciuri la o diferență mai mare de 6 puncte, ba chiar două dintre confruntări au fost câștigate de Purdue.

Pont: +16,5 handicap Purdue, cota [email protected] Unibet

Leave a Comment: