Ponturi fotbal american 17.10.2021

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 53%
Castigate: 10/19
Unitati: -307

Lista de recomandări de astăzi este formată din nou din 3 tips-uri din fotbal american-NFL. Mizăm pe o favorită și pe două pariuri speciale. Mult succes!

Detroit Lions vs Cincinnati Bengals (ora 20:00)

Mergem mai întâi pe arena Ford Field, acolo unde avem programată disputa dintre Detroit Lions (0W-5L) și Cincinnati Bengals (3W-2L). Am ales să investesc în linia de peste 1,5 pase de TD realizate de QB-ul oaspeților, Joe Burrow.

Burrow este un aruncător destul de bun. În cele 5 jocuri de până acum, acesta a aruncat pentru 1269 de yards. Are de asemenea 11 pase de TD. A oferit cel puțin două pase decisive în toate cele 5 jocuri.

Urmează să se dueleze cu Lions, una dintre cele mai slabe formații din NFL. Leii din Detroit au o linie ofensivă extrem de slabă, doar 339,6 yards înaintați. Asa însemnă puțin timp petrecut pe iarbă și mult mai multe șanse pentru Burrow.

În ceea ce privește defensiva, se află pe locul 22 în rank, cu 381,8 yards cedați per joc, 251,6 fiind prin passing. Lions nu a permis mai mult de două TD prin pass în ultimele 3 jocuri (de aici și linia de 1,5 pe Burrow). Totuși, astăzi se duelează cu o formație care se bazează mult pe jocul de aruncare.

Pont: Peste 1,5 pase TD-Joe Burrow, cota [email protected] Unibet

Washington Football Team vs Kansas City Chiefs (ora 20:00)

Continuăm cu duelul dintre Washington Football Team-Kansas City Chiefs. Cei doi aruncători de start sunt Taylor Heinicke și evident Patrick Mahomes. Am să investesc pe faptul că Mahomes va avea mai muți yards pasați. Texanul este un adevărat monstru.

Are 1490 yards pasați în cele 5 jocuri de până acum, medie de aproape 300 pe partidă. Procentajul său la aruncări este de 69,2%. Mă aștept să aibă cifre impresionante și în această seară. Defensiva celor de la Washington a fost overrated înainte de startul sezonului.

Chase Young era prezentat ca o super vedetă, dar lucrurile nu au stat deloc așa. WFT deține una dintre cele mai slabe apărări din ligă, total de 407,8 yards permiși pe partidă. Dintre aceștia, 293,4 sunt prin passing.

Gazdele au probleme și în ofensivă. L-au adus ca QB principal pe Fitzpatrick, dar acesta s-a accidentat la primul joc. Acum, Taylor Heinicke este aruncătorul titularizat. Datorită accidentării lui Fitzpatrick, acesta a adunat în sfârșit câteva apariții.

Se află de 3 ani în NFL, dar a adunat doar 8 prezențe pe iarbă înainte de acest sezon. A aruncat 1208 yards în cele 5 jocuri de până acum. Are un procentaj de 64,2%. Apărarea celor de la Chiefs este la fel de rea. Totuși, aici am să mizez pe experiența lui Mahomes.

Receiverii oaspeților pot înainta cu ușurință. În schimb, Washington suferă în ambele compartimente. Să nu uităm și de faptul că Chiefs vine după eșecul usturător suferit în fața celor de la Buffalo, scor 20-38. Nu își mai permit niciun pas greșit.

Pont: Cei mai mulți yards pasați-Patrick Mahomes, cota [email protected] Unibet

Pittsburgh Steelers vs Seattle Seahawks (ora 03:20)

Ultima recomandare din listă vine de pe Heinz Field, acolo unde avem programată disputa dintre Pittsburgh Steelers (2W-3L) și Seattle Seahawks (2W-3L). Am să merg pe victoria stelarilor.

Steelers este cu mult schimbată față de sezonul anterior. Linia ofensivă este destul de slăbită. Se află pe locul 27 în rank, total de 319,6 yards înaintați și o medie de sub 19 puncte marcate pe partidă.

Evident, nu aceste cifre mediocre m-au determinat să merg pe victoria acestora, ci problemele de lot întâlnite la Seattle. Russell Wilson a suferit o accidentare în jocul cu Rams și nu este de așteptat să revină prea curând pe iarbă.

În lipsa acestuia, Geno Smith va fi QB-ul principal. Profesional, Smith se aseamănă cu Taylor Heinicke. În ultimii 6 ani, abia a adunat 13 apariții pe iarbă, două dintre ele fiind în acest sezon. Accidentarea lui Wilson nu a fost singura lovitură puternică primită de Seattle.

Îl au scos din joc și pe Chris Carson. Acesta a fost în ultimul timp principalul responsabil cu înaintarea la sol. Oaspeții stăteau foarte rău pe plan ofensiv și cu Russell și Carson în teren. Aveau o medie de 24 de puncte marcate pe partidă.

Pentru a avea un trio perfect, este foarte posibil să nu îl vedem în teren nici pe DK Metcalf. Situația lui rămâne momentan incertă.

În lipsa acestora, chiar nu văd cum Seattle ar putea pune suficiente puncte în joc. Pittsbburgh arată foarte rău, dar ținând cont de problemele de lot ale oaspeților, tind să cred că pot câștiga jocul.

Pont: Pittsburgh Steelers câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: