Ponturi fotbal american 18.09.2021

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 53%
Castigate: 10/19
Unitati: -307

Lista de recomandări de astăzi din fotbal american este formată din 3 tips-uri. Mizăm pe o linie de handicap și pe două linii de total puncte. Mult succes!

Florida State vs Alabama (ora 22:30)

Cele două formații au început perfect noul sezon din NCAAF, ambele obținând victorii în primele două etape. La jocul de astăzi am să merg pe linia de -8,5 handicap pus pe gruparea din Alabama.

Într-adevăr, Florida s-a impus în primele două dueluri, dar adversarele întâlnite au fost South Florida și Florida Atlantic, formații mediocre. Gazdele nu au un titular stabil pe postul de QB.

Până acum au fost rulați Emory Jones și Anthony Richardson. De cealaltă parte, Alabama deține cea mai bună organizație din ligă. Oferă mereu jucători către echipele din NFL.

Dețin un compartiment ofensiv de top, iar apărarea este imbatabilă. Va fi foarte greu pentru Gators să stea la mai puțin de 10 puncte.

Pont: Handicap -8,5 Alabama, cota [email protected] Unibet

San Diego State vs Utah (ora 02:00)

O linie ușor value am reușit să găsesc la duelul dintre San Diego State și Utah. Am să merg pe linia de peste 38,5 puncte. Avem în față două formații ce reușesc să completeze această medie de puncte.

După primele două etape din NCAAF, San Diego a obținut un total 66 de puncte marcate, în timp ce Utah a obținut și ea 57 de puncte. Ca un argument suplimentar, oaspeții vin după eșecul usturător în fața celor de la Brigham Young, scor 26-17.

Mă aștept la o altă atitudine din partea acestora. Am urmărit jocul cu Brigham și în mare parte a fost un duel plictisitor. Chiar și așa, cele două tot au reușit să pună 43 de puncte pe tabelă. Linia specificată mai sus este prea scăzută pentru acest joc.

Pont: Peste 38,5 puncte, cota [email protected] Betano

Miami vs Michigan State (ora 19:00)

Ultima recomandare din listă vine de la disputa dintre Miami și Michigan State. Am să merg pe linia de peste 51,5 puncte. După primele două etape, Miami este cu un bilanț de 1-1L.

Michigan s-a descurcat mult mai bine, reușind să câștige cele două jocuri programate până acum. Ofensiva acestora a fost de-a dreptul impresionantă, avănd 40 de puncte marcate/meci și circa 553 yards înaintați.

De cealaltă parte, Miami a obținut doar 38 de puncte, foarte puțin, dar de înțeles. Aceștia s-au duelat cu Alabama și Appalachian, două dintre cele mai bune formații din NCAAF.

Per total, gazdele au un atac solid. Au avut o medie de 34 de puncte marcate în sezonul anterior, iar lotul este în continuare solid, aceștia reușind să păstreze 10 jucători ofensivi. Mă aștept la un duel spectaculos.

Pont: Peste 51,5 puncte, cota [email protected] Unibet

Leave a Comment: