Ponturi fotbal american 19.12.2021

Lista de recomandări de astăzi din fotbal american-NFL este compusă din 4 tips-uri. Mizăm pe două linii de total puncte și pe două linii speciale. Mult succes!

Pittsburgh Steelers vs Tennessee Titans (ora 20:00)

O luăm în ordine cronologică, așa că prima recomandare din listă vine de pe Heinz Field, acolo unde avem programată disputa dintre Pittsburgh Steelers-Tennessee Titans. Am aels să investesc în linia de peste 41,5 puncte.

Se întâlnesc două formații cu un compartiment ofensiv foarte solid. Pittsburgh se află pe locul 21 în rank, cu 329 de yards înaintați și o medie de aproximativ 21 de puncte înscrise pe partidă. Titanii s-au descurcat puțin mai bine la acest capitol.

Completează cu o medie de 24,9 puncte marcate per meci. În ceea ce privește zona de apărare, ambele grupări sunt surprinse de cel puțin 22,3 ori pe partidă. În mod normal, linia specificată ar trebui să fie câștigătoare fără probleme.

Pont: Peste 41,5 puncte, cota 1.78@ Betano

New York Giants vs Dallas Cowboys (ora 20:00)

La acest joc am ales să investesc în linia de peste 67,5 receiving yards realizați de CeeDee Lamb, WR-ul texanilor. Acesta conduce infracțiunea ofensivă în numărul total de yards înaintați prin receiving.

A evoluat în 12 dintre cele 13 dispute de până acum, timp în care a înaintat 890 de yds pe 64 de catches, medie de peste 74 de metrii obținuți pe partidă. A reușit de asemenea să pătrundă în end zone în 6 rânduri.

În plus de asta, astăzi urmează să întâlnescă o formație cu o infracțiune defensivă foarte permisivă. New York Giants permite numai puțin de 369,7 yards pe partidă, dintre care 244,7 sunt prin aer. Pare un meci de antrenament pentru CeeDee Lamb.

Pont: Peste 67,5 receiving yards CeeDee Lamb, cota 1.87@ Betano

Denver Broncos vs Cincinnati Bengals (ora 23:05)

Broncos și Bengals încă se luptă pentru un loc de play-off. Momentan, ambele dețin un bilanț de 7W-6L. La jocul de astăzi am ales să investesc în linia de peste 63,5 receiving yards realizați de Ja'Marr Chase, WR-ul oaspeților.

Avem o situație similară ca în cazul lui Lamb. Ja'Marr este principalul receiver al grupării din Cincinnati. Acesta a adunat până acum un total de 1035 yards înaintați pe 60 de catches, medie de aproximativ 80 de ryds pe partidă.

Denver se descurcă foarte bine în apărare. Permite doar 17,5 puncte și circa 219 yards prin aer pe partidă. Totuși, ținând cont de abilitățile lui Ja'Marr Chase, tind să cred că poate atinge marja specificată.

Pont: Peste 63,5 receiving yards Ja'Marr Chase, cota 1.87@ Betano

Tampa Bay Buccaneers vs New Orleans Saints (ora 03:20)

Ultima recomandare din listă vine de pe Raymond James Stadium, acolo unde Tampa urmează să primească vizita sfinților din New Orleans. Mă aștept la un joc spectaculos, așa că am să merg pe linia de peste 43,5 puncte.

Buccaneers deține cea mai bună linie ofensivă din ligă. Au un total de 410,2 yards înaintați și o medie de 31,5 puncte înscrise pe partidă. NWS s-a descurcat și ea destul de bine, completând cu o medie de 23,4 puncte marcate.

Un lucru îmbucurător este revenirea lui Alvin Kamara. Acesta a avut în disputa cu Jets un total de 120 de yards înaintați și un TD. Pe plan defensiv, ambele sunt surprinse de cel puțin 21,5 ori pe partidă.

Pont: Peste 43,5 puncte, cota 1.75@ Betano