Ponturi fotbal american 20.11.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 58%
Castigate: 14/24
Unitati: -187

Lista de pronosticuri de astăzi este formată din 6 evenimente din fotbal american-NCAAF. Ne bazăm pe 6 linii de total puncte. Mult succes!

Ohio State vs Michigan State (ora 19:00)

O luăm în ordine cronologică, așa că prima recomandare din listă vine de pe Ohio Stadium, acolo unde avem programată disputa dintre Ohio State și Michigan State. Am să merg pe linia de sub 42,5 puncte marcate de gazde.

Aceștia dețin cea mai eficientă linie ofensivă din ligă, medie de 46,3 puncte înscrise pe partidă. Nu mă aștept să fie nici pe departe atinsă. În primul rând, Ohio nu se poate baza în acest joc pe foarte mulți jucători ofensivi de bază.

În al 2-lea rând, Michigan este o formație foarte bună. Se află pe poziția a 3-a în Big Ten, bilanț de 9W-1L. Au cedat 225 de puncte până acum, medie de 22,5 ppg. Dintre cele 10 dispute, doar cu Purdue au cedat mai mult de 33 de puncte. Chiar dacă Ohio este o formație de top, îmi este greu să cred că pot marca mai mult de 42 de puncte.

Pont: Sub 42,5 puncte Ohio State, cota [email protected] Unibet

Alabama vs Arkansas (ora 22:30)

Aici am să merg pe linia de peste 55,5 puncte. Din punctul meu de vedere, Alabama este cea mai bună formație din NCAAF. Se află în prezent pe poziția secundă în Southeastern, bilanț de 9W-1L. Au o linie ofensivă foarte solidă, medie de circa 45 de puncte înscrise/meci.

În ceea ce privește zona de apărare, aceștia sunt surprinși doar de 18,2 ori pe partidă. De cealaltă parte, Arkansas a reușit să se impună în 7 dintre cele 10 dispute până acum. Ofensiva completează cu o medie de 30,9 ppg.

Zona defensivă a avut și ea o eficiență ridicată, limitând adversarii la doar 23 de puncte marcate. Ambele au apărări solide. Totuși, ținând cont de eficiența ridicată din atac, mă aștept ca aceste medii să fie cu mult depășite. La Bama, un singur meci din sezon s-a încheiat cu mai puțin de 56 de puncte marcate.

Pont: Peste 55,5 puncte, cota [email protected] Unibet

Indiana vs Minnesota (ora 22:30)

La acest duel am găsit o linie de puncte care din punctul meu de vedere este una ușor value. Este vorba despre linia de peste 24,5 puncte înscrise de Minnesota. Ținând cont de aversarele din Big Ten, aceștia au avut un parcurs decent, reușind să obțină un bilanț de 6W-4L.

Se află pe locul 88 în rank în ceea ce privește eficiența din atac, medie de 25,5 puncte înscrise pe partidă. Nu îmi fac probleme, deoarece Indiana a scăzut foarte mult în ultimele sezoane. Se află pe ultima poziție, bilanț de 2W-8L.

Stau foarte slab în ambele compartimente. Zona defensivă a fost surprinsă în 320 de rânduri, medie de 32 de puncte cedate/meci. În 7 dintre cele 10 dispute, Indiana a cedat cel puțin 25 de puncte.

Pont: Peste 24,5 puncte Minnesota, cota [email protected] Unibet

Navy vs East Carolina (ora 22:30)

Prefațăm și disputa de pe Navy–Marine Corps Memorial Stadium, acolo unde Navy urmează să primească vizita celor de la East Carolina. Mă aștept la un joc dominat în totalitate de pirați, așa că am să merg pe linia de peste 25,5 puncte înscrise de aceștia.

Gazdele se află pe locul 9 în AAC, bilanț de 2W-7L. Zona de apărare se află pe locul 97 în rank, medie de 30,4 puncte încasate/meci. Carolina a avut un parcurs mult mai bun, fiind pe locul 4, cu bilanț de 6W-4L.

Ofensiva a livrat constant, înregistrând până acum o medie de 30,5 puncte înscrise pe partidă. În 7 dintre cele 9 jocuri susținute de gazde, aceștia au permis cel puțin 26 de puncte.

Pont: Peste 25,5 puncte East Carolina, cota [email protected] Unibet

Liberty Flames vs Louisiana-Lafayette (ora 23:00)

În acest joc se întâlnesc două formații ce dețin un compartiment defensiv extrem de solid. Liberty a cedat până acum doar 187 de puncte, medie de 18,7 puncte permise pe partidă. Louisiana a avut o eficiență la fel de bună.

Se află pe locul 17 în rank, fiind surprinși doar de 19,2 ori pe partidă. Pe partea de yards permiși, ambele cedează maxim 360 yards. În ceea ce privește zona ofensivă, atât Liberty, cât și Louisiana au acumulat o medie de peste 31 ppg.

Nu văd cum aceste cifre ar putea fi depășite. După cum putem vedea și în datele de mai sus, liniile defensive sunt aproape impenetrabile. În plus de asta, celor două le lipsesc jucători ofensivi de bază.

În singura dispută directă, susținută în urmă cu doi ani, Lafayette s-a impus cu scorul de 35-14. De atunci și până acum s-au schimbat destul de multe. Totuși, nu mă aștept să vedem mai mult de 50 de puncte nici în această seară.

Pont: Sub 55,5 puncte, cota [email protected] Unibet

UTEP vs Rice (ora 23:00)

Ultima selecție din listă vine de pe Sun Bowl, acolo unde minerii din UTEP urmează să primească vizita „orezarilor”. La această confruntare am ales să investesc în linia de peste 28,5 puncte marcate de gazde.

Parcursul lor de până acum a fost unul destul de decent, fiind pe locul 5 în Conferința USA, bilanț de 6W-4L. Au o linie ofensivă destul de modestă, medie de 24 de puncte înscrise pe partidă. Nu îmi fac probleme, deoarece este una dintre cele mai slabe formații din conferință.

Ocupă momentan locul 13, cu bilanț de 3W-7L. Linia defensivă se află pe locul 120 în rank, având o medie de 36,5 puncte cedate pe partidă. În 8 dintre cele 10 dispute de până acum, Rice a permis cel puțin 29 de puncte.

Pont: Peste 28,5 puncte UTEP, cota [email protected] Unibet

Leave a Comment: