Ponturi fotbal american 21.10.2021

Lista de recomandări de astăzi este formată din 3 evenimente. Megem pe o linie de handicap la duelul din Thursday Night Football (Browns-Broncos). Completăm lista cu două recomandări extrase din fotbalul de colegiu. Mult succes!

Cleveland Browns vs Denver Broncos (ora 03:20)

Duelul vedetă din această seară de fotbal american este cel dintre Cleveland Browns (3W-3L) și Denver Broncos (3W-3L). Am ales să investesc în linia de +5,5 handicap pusă pe gruparea din Denver.

Din punctul meu de vedere, aceștia vor reuși să se impună, poate chiar la o diferență destul de mare. Totuși, pentru siguranță, aleg să merg pe linia specificată mai sus. În atac, Cleveland se află pe locul 9 în rank, total de 396,3 yards înaintați pe partidă.

Va fi aproape imposibil să atingă această cifră în duelul de astăzi. Aceștia au cel mai bun joc de rushing din ligă, total de 168,5 yards înaintați prin alergare. Din păcate, principalii doi RB, Chubb și Hunt sunt indisponibili.

De asemenea, îl au out și pe Baker Mayfield. Acesta a evoluat în toate cele 6 jocuri până acum. A aruncat pentru 1474 yards și a oferit 6 pase de TD. Are de asemenea un procentaj de 67,1% la aruncări. Fără Mayfield și cei doi RB, ofensiva celor de la Browns este inexistentă.

Nu știu dacă pot pune mai mult de 10 puncte pe tabelă. Broncos deține una dintre cele mai solide apărări din ligă, total de 314,7 yards cedați pe partidă. Nu găsesc niciun motiv pentru care aș putea alege un tips favorabil gazdelor.

Pont: +5,5 handicap Denver Broncos, cota 1.58@ Unibet

Charlotte vs Florida Atlantic (ora 02:30)

Un duel de la care mă aștept să vedem destul de multe modificări de tabelă este cel dintre Charlotte 49Ers (4W-2L) și Florida Atlantic (3W-3L). Am să merg pe linia de peste 52,5 puncte marcate.

Se întâlnesc două formații ce dețin un compartiment ofensiv foarte bun. Charlotte a obținut până acum un total de 406,8 yards înaintați pe partidă, în urma cărora au reușit să acumuleze o medie de 29,8 puncte.

FAU a stat la fel de bine, având 442,5 yards parcurși și o medie de 29,3 puncte marcate/meci. Pe plan defensiv, ambele cedează puțin peste 23 puncte, dar ținând cont de eficența din atac, mă aștept ca cel puțin una dintre formații să clacheze.

Cele două nu se confruntă cu probleme de lot. În mod normal, linia specificată mai sus ar trebui să fie câștigătoare fără niciun fel de probleme.

Pont: Peste 52,5 puncte, cota 1.57@ Unibet

UNLV Rebels vs San Jose State (ora 06:00)

Ultima recomandare din listă vine de la duelul dintre UNLV Rebels și San Jose State. Din punctul meu de vedere, spartanii se vor impune fără prea mari probleme, așa că aleg să mizez pe linia de -2,5 handicap pusă pe ei.

San Jose nu este nici pe departe o formație cu cifre solide. Dețin momentan un bilanț de 3W-4L. Linia ofensiva a dat roade doar de 19,4 ori pe partidă, în timp ce apărarea permite puțin peste 23 de puncte/meci.

Chiar și cu aceste date, este greu de crezut că UNLV poate pune probleme. Aceștia au un lot extrem de modest. Nu au reușit încă să obțină prima victorie din sezon, bilanțul lor de până acum fiind de 0W-6L.

Atacul este slab, medie de 19,5 puncte marcate/meci. Sunt șanse foarte mari să nu îi aibă în teren pe Friel și Brumfield, principalii doi aruncători. Nu știu dacă pot obține din acest joc mai mult de două TD. În ceea ce privește zona de apărare, permit 35 de puncte pe partidă.

În ultima dispută directă, susținută la finalul anului precedent, San Jose a reușit să se impună cu scorul de 34-17. Mă aștept să vedem o diferență de scor destul de mare și în jocul de astăzi.

Pont: -2,5 handicap San Jose State, cota 1.58@ Unibet