Ponturi fotbal american 21.11.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 58%
Castigate: 14/24
Unitati: -187

Lista de recomandări de astăzi este compusă din 4 evenimente din fotbal american-NFL. Mizăm pe 3 linii de total puncte și pe o favorită. Mult succces!

Carolina Panthers vs Washington Football Team (ora 20:00)

Prima recomandare din listă vine de pe Bank of America Stadium, acolo unde avem programată disputa dintre Carolina Panthers și Washington Football Team. Am să merg pe mâna gazdelor

Aceștia nu se poat baza în acest joc pe Sam Darnold. Ofensiva acestora s-a descurcat destul de slab și cu el în teren, medie de 20,5 puncte marcate/meci. Darnold va fi înlocuit de Cam Newton.

Cam este un QB de mare calitate și tind să cred că va aduce un plus semnificativ în atac. Pe plan defensiv, aceștia se află pe locul 6 în rank, cu o medie de 19, 3 puncte cedate pe partidă. De cealaltă parte, Washington vine după o victorie importantă, scor 29-19, contra celor de Tampa.

Totuși, acel succes a avut un preț destul de mare. WFT i-a pierdut pe Ricky Seals, Chase Young și Montez Sweat, 3 jucători de bază. Ofensiva este modestă, cu doar 20,5 puncte marcate/meci, în timp ce apărarea este surprinsă de 27,3 ori pe partidă. Mergeți pe pantere.

Pont: Carolina Panthers câștigă meciul, cota [email protected] Unibet

Philadelphia Eagles vs New Orleans Saints (ora 20:00)

La acest duel am ales să investesc în linia de peste 40,5 puncte. Philadelphia Eagles (4W-6L) s-a descurcat destul de bine în zona ofensivă, înregistrând o medie de 25,7 puncte înscrise pe partidă.

Nici sfinții din New Orleans nu se lasă mai prejos. Deși înaintează doar 321,1 yards/meci, ofensiva reușește să pună circa 25 de puncte pe tabelă. În ceea ce privește zona de apărare, ambele sunt surprinse de cel puțin 20 ori pe partidă.

La Eagles, linia specificată mai sus a fost câștigătoare în ultimele 5 confruntări, în timp ce la Saints, tabela de marcaj a indicat cel puțin 41 de puncte în 4 din ultimele 5 jocuri. Cele două s-au întâlnit ultima oară pe finalul anului precedent. Au convertit atunci pentru 45 de puncte.

Pont: Peste 40,5 puncte, cota [email protected] Betano

Chicago Bears vs Baltimore Ravens (ora 20:00)

Un duel destul de spectaculos mă aștept să vedem și între Chicago Bears (3W-6L) și Baltimore Ravens (6W-3L). Am ales să investesc în linia de peste 42,5 puncte. Bears deține una dintre cele mai slabe ofensive din ligă, medie de doar 16,7 puncte marcate/meci.

Mă aștept ca această medie să fie cu mult depășită, deoarece Ravens îi are indisponibili pe Brandon Williams, McPhee și DeShon Elliott, 3 jucători foarte importanți din zona defensivă. Bine, nici Bears nu a fost scutită de indisponibilități.

Akiem Hicks, Trevathan și Khalil Mack sunt doar 3 dintre indisponibilitățile din tabăra urșilor. Aceste absențe se vor resimți considerabil, deoarece Baltimore deține o linie ofensivă foarte solidă, medie de 25,7 puncte marcate/meci.

Pe plan defensiv, ambele permit cel puțin 24 de puncte. Ținând cont și de absențele de mai sus, mă aștept ca cel puțin o formație să clacheze.

Pont: Peste 42,5 puncte, cota [email protected] Betano

Tennessee Titans vs Houston Texans (ora 20:00)

Ultima recomandare din listă vine de pe Nissan Stadium, acolo unde avem programată disputa dintre Tennessee Titans și Houston Texans. Gazdele se află pe poziția de lider în AFC, cu bilanț de 8W-2L.

Au unul dintre cele mai bune atacuri din ligă, medie de 27,8 puncte marcate per meci. Din păcate, apărarea este destul de permisivă, având 23,2 ppg. În plus, în jocul cu Houston nu se pot baza pe foarte mulți apărători de bază, printre care David Long, Rashaan Evans și Nate Davis.

Fără cei 3 în teren, chiar și o formație precum Houston poate provoca damage-uri serioase. Spun asta, deoarece texanii au cea mai slabă ofensivă din ligă, medie de doar 14,2 puncte înscrise pe partidă.

Au de asemenea și una dintre cele mai slabe apărări, permițând circa 30 ppg. Ar trebui să asistăm la o dispută destul de spectaculoasă. Linia de peste 42,5 puncte mi se pare tips-ul inteligent pentru acest joc.

Pont: Peste 42,5 puncte, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: