Ponturi fotbal american 22.01.2022

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 54%
Castigate: 29/54
Unitati: -940

Am ajuns în sferturile de finală din play-off-ul din NFL. Astăzi avem programate două partide. Am analizat foarte bine tipurile de pariuri și am reușit să extrag câte un tips pentru fiecare duel în parte. Mult succes!

ponturi fotbal american

Tennessee Titans vs Cincinnati Bengals (ora 23:30)

Prefațăm mai întâi disputa de pe Nissan Stadium, acolo unde avem programată disputa dintre Tennessee Titans-Cincinnati Bengals. Titanii au câștigat conferința, deci au fost scutiți de o dispută în Wild Card.

În ceea ce îi privește pe tigrii, aceștia au reușit să treacă de Raiders fără prea mari probleme, scor 26-19. La acest joc am să merg pe linia de sub 50,5 puncte. Este un meci cu o miză uriașă. Nu o văd pe niciuna dintre formații să riște foarte mult.

Titans deține a 6-a cea mai solidă defensivă din NFL, medie de 20,8 puncte cedate. Bengals permite și ea doar 22,1 ppg. Suntem la limită și în ofensivă. Cele două completează pentru o medie generală de 51,7 puncte.

Într-un meci de sezon regulat, probabil aș fi mers pe o linie de over. Din punctul meu de vedere, în disputa de astăzi, pariul inteligent merge pe under.

Pont: Sub 50,5 puncte, cota [email protected] Unibet

Green Bay Packers vs San Francisco 49ers (ora 03:15)

Cea de-a două partidă programată astăzi este cea dintre Green Bay Packers-San Francisco 49ers. Am să merg și aici pe același pronostic. Green Bay a fost scutită de un meci în faza anterioară, în timp ce 49ers au produs o mini surpriză.

Aceștia au reușit să treacă de Dallas Cowboys, scor 17-23. Nu au avut absolut nicio problemă în acel joc. La finalul sfertului 3 aveau un avans de 17 puncte. Nu m-ar surprinde să producă o nouă surpriză și astăzi.

Packers deține un atac foarte solid, medie de 26,5 puncte marcate. Nu știu dacă această medie poate fi atinsă, deoarece Scantling este accidentat, iar Jones și Rodgers prezintă accidentări ușoare.

San Francisco se descurcă și ea excelent în atac, punctând de 25,1 per meci. În ceea ce privește zona de apărare, ambele au reușit să limiteze adversarii la doar 21,8 puncte cedate de fiecare.

Ținând cont de importanța jocului și de cifrele bune din defensivă, tind să cred că avem șanse destul de mari să asistăm la un joc cu puține reușite.

Pont: Sub 50,5 puncte, cota [email protected] Unibet

Leave a Comment: