Ponturi fotbal american 23.01.2022

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 54%
Castigate: 29/54
Unitati: -940

Sferturile de finală din NFL se încheie cu partidele dintre Tampa Bay Buccaneers – Los Angeles Rams și Kansas City Chiefs – Buffalo Bills. Eu am să mizez pe două pariuri combinate. Mult succces!

ponturi fotbal american

Tampa Bay Buccaneers vs Los Angeles Rams (ora 22:00)

La acest joc am să merg pe un bet combo din 3 variante: Peste 0,5 TD-uri Cooper Kupp – Peste 43,5 puncte – Los Angeles Rams câștigă meciul. În primul rând, Kupp este cel mai bun receiver din acest sezon.

Are un total de 1947 yards înaintați pe 145 de catches. Are de asemenea 16 intrări în End-Zone (TD), medie de circa un TD realizat pe partidă. Tampa nu este nici pe departe o formație cu o infracțiune defensivă solidă.

Se află pe locul 21 în rank în ceea ce privesțe numărul de yds cedați prin passing (238,9). La puncte mi se pare o linie extrem de scăzută. Se duelează două formații ce practică un joc extrem de ofensiv, ambele înregistrând o medie de cel puțin 27 de puncte marcate pe partidă.

Pe plan defensiv, cele două dețin împreună o medie de 42,7 ppg. Din punctul meu de vedere, Rams va reuși să avanseze în runda următoare. Tampa mi se pare o formație mult slăbită față de sezonul precedent. Am avut un duel direct în ediția directă. Rams s-a impus atunci, scor 34-24.

Pont combo: Peste 0,5 TD-uri Cooper Kupp & Peste 43,5 puncte & Los Angeles Rams câștigă meciul, cota [email protected] Unibet

Kansas City Chiefs vs Buffalo Bills (ora 01:30)

Mergem și pe Arrowhead Stadium, acolo unde avem programată disputa dintre Kansas City Chiefs-Buffalo Bills. Ambele grupări și-au câștigat la pas jocul din wild card. Kansas a trecut de Pittsburgh, scor 42-21, în timp ce BillsMafia i-a umilit pe cei de la Pats, scor 47-17.

Am să merg și aici tot pe un combo din 3 variante: Peste 71.5 receiving yards Stefon Diggs – Peste 1,5 pase de TD Josh Allen – Buffalo Bills câștigă meciul. Diggs este principalul WR al bizonilor. Acesta are un total de 1225 yards înaintați pe 103 cathces.

Are o medie de fix 72 ry pe partidă. În ceea ce îl privește pe Allen, linia de peste 1,5 pase de TD mi se pare un value bet. Allen a evoluat în toate jocurile de până acum. Are un total de 4407 yards și 36 de pase de TD oferite, medie de peste două pase decisive oferite pe partidă.

Kansas deține una dintre cele mai slabe apărări din ligă în ceea ce privește numărul de yards permiși prin aruncare. Se află pe locul 27 în rank, cu 251,4 yds. Am să merg și pe victoria celor de la Bills.

Mahomes nu a reușit să mă convingă în acest sezon. Foarte multe faze au fost încheiate sub orice critică. În plus, Hill, Clyde Edwards, Fenton și Williams sunt incerți pentru acest joc. În disputa directă din sezon, Buffalo s-a impus fără niciun fel de probleme, scor 20-38.

Pont: : Peste 71.5 receiving yards Stefon Diggs & Peste 1,5 pase de TD Josh Allen & Buffalo Bills câștigă meciul, cota 4,[email protected] Unibet

Leave a Comment: