Ponturi fotbal american 25.11.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 56%
Castigate: 10/18
Unitati: -207

Lista de pronosticuri de astăzi este compusă din 3 tips-uri din fotbal american. Mizăm pe două partide din NFL și pe una din NCAAF. Mult succes!

Dallas Cowboys vs Las Vegas Raiders (ora 23:30)

O luăm în ordine cronologică, așa că prima recomandare din listă vine de pe AT&T Stadium, acolo unde avem programată disputa dintre Dallas Cowboys și Las Vegas Raiders. Am ales să merg pe linia de +10,5 handicap pusă pe oaspeți.

Las Vegas se află pe poziția a 12-a în AFC, cu bilanț de 5W-5L. Au o linie ofensivă decentă, medie de 22,3 puncte marcate/meci, în timp ce zona defensivă este surprinsă de 26,2 ori pe partidă. Îmi este greu să cred că texanii se vor impune la o diferență mai mare de 10 puncte.

Într-adevăr, Dallas deține una dintre cele mai bune infracțiuni ofensive din ligă, medie de 29,3 puncte marcate. Totuși, în jocul de astăzi nu se pot baza în continuare pe Amari Cooper, în timp ce Elliott și Lamb au șanse destul de mici să fie titularizați.

Cowboys s-a duelat de 4 ori în acest sezon cu echipe din AFC. Nu s-au impus în niciunul dintre jocuri la o diferență mai mare de 6 puncte. Ba mai mult, au ieșit învinși în două rânduri.

Pont: +10,5 handicap La Vegas Rainders, cota [email protected] Unibet

Mississippi St. vs Ole Miss (ora 02:30)

Mississipii se află pe poziția a 6-a în Southeastern, cu bilanț de 7W-4L. Ocupă locul 22 în rank în ceea ce privește eficiența ofensivă, total de 452,3 yds înaintați și o medie de 31,8 puncte marcate/meci.

În apărare nu s-au descurcat tocmai bine, fiind surprinși de circa 25 ori pe partidă. La jocul de astăzi am ales să investesc în linia de +4,5 handicap pusă pe oaspeți. Ole Miss este una dintre principalele candidate la câștigarea trofeului național.

Au avut un parcurs foarte bun până acum, impunându-se în 9 dintre cele 11 dispute. Au a 5-a cea mai bună linie ofensivă din fotbalul de colegiu, total de 517,4 yds înaintați și o medie de 36,4 puncte înscrise pe partidă.

Ole nu a raportat nicio accidentare în ultimul timp. Astfel, Lane Kiffin are la dispoziție cel mai bun lot posibil. A trecut mai bine de un an de la ultima dispută directă. Rebelii s-au impus atunci cu scorul de 31-24.

Pont: +4,5 handicap Ole Miss, cota [email protected] Unibet

New Orleans Saints vs Buffalo Bills (ora 03:20)

Ultima recomandare din listă vine de pe tărâmul sfinților, acolo unde avem programată disputa dintre New Orleans și Buffalo Bills. Deși sunt fan NOS, în jocul de astăzi am să merg pe linia de -3,5 handicap pusă pe oaspeți.

Saints s-a confruntat în ultimul timp cu foarte multe probleme de lot. Kamara și Adam Trautman sunt în continuare out, în timp ce Ingram a anunțat și el o accidentare la picior și probabil va fi indisponibil pentru jocul de astăzi. În total, New Orleans are 19 jucători cu probleme.

Forma de moment nu este nici ea bună, având 3 înfrângeri consecutive. De cealaltă parte, Bills se află pe locul 5 în AFC, cu bilanț de 6W-4L. Au a 2-a cea mai solidă ofensivă din ligă, medie de 29,5 puncte marcate pe partidă.

Stau extrem de bine și în apărare, permițând doar 17,6 puncte. Fără Kamara, Ingram și Trautman, Saints va avea mari probleme în a se menține. Deși nu îmi face deloc plăcere să spun asta, Buffalo nu ar trebui să aibă probleme în jocul de astăzi.

Pont: -3,5 handicap Buffalo Bills, cota [email protected] Unibet

Leave a Comment: