Ponturi fotbal american 26.11.2021

Lista de recomandări de astăzi din fotbal american este compusă din 3 tips-uri. Mizăm pe 3 linii de total puncte. Mult succes!

Bowling Green vs Ohio (ora 19:00)

La acest duel am ales să investesc în linia de peste 44,5 puncte. Se întâlnesc două formații ce practică un joc destul de deschis. Bowling Green ocupă penultima poziție în Mid-American, cu bilanț de 3W-8L.

Linia ofensivă a acumulat o medie de 21,5 puncte înscrise pe partidă, în timp ce zona de apărare este surprinsă de 32,5 ori/meci. De cealaltă parte, Ohio a obținut tot 3 victorii din cele 11 confruntări.

Completează cu o medie de aproximativ 24 de puncte marcate. Nici ei nu stau foarte bine în apărare, cedând puțin peste 31 de puncte. În ultima confruntare directă, susținută în urmă cu un an, cele două au convertit pentru un total de 62 de puncte.

Pont: Peste 44,5 puncte, cota 1.58@ Unibet

San Diego State vs Boise State (ora 19:00)

Mergem și pe arena din Mission Valley, acolo unde San Diego State urmează să primească vizita marilor rivali, Boise State. Mă aștept la un duel cu destul de puține reușite, așa că am să merg pe linia de sub 49,5 puncte.

Atât San Diego, cât și Boise stau foarte bine pe zona ofensivă, ambele având o medie de peste 27 de puncte înscrise pe partidă. În ceea ce privește apărarea, gazdele permit doar 17,4 puncte per meci.

Boise State nu se lasă mai prejos, cedând doar 18,3 ppg. Cum am menționat și mai sus, ambele au atacuri solide, dar ținând cont de eficiența defensivă și de rivalitate, nu văd cum linia de 49,5 puncte ar fi depășită.

Pont: Sub 49,5 puncte, cota 1.52@ Unibet

Nebraska vs Iowa (ora 20:30)

Ultima recomandare din listă vine de pe Memorial Stadium, acolo unde avem programată disputa dintre Nebraska și Iowa. Mă aștept la un duel dominat în totalitate de gălbejiți. Am ales să investesc în linia de peste 20,5 puncte marcate de aceștia.

Iowa s-a descurcat foarte bine până acum, fiind ocupanta locului 3 în Big Ten, cu bilanț de 9W-2L. Ofensiva a dat un randament destul de bun, acumulând o medie de 25,5 puncte înscrise pe partidă.
De cealaltă parte, Nebraska a ieșit de mult timp din calculele pentru un loc de play-off. Au în momentul de față un bilanț de 3W-8L. În jocul de astăzi nu se pot baza pe serviciile lui Martinez, principalul QB al gazdelor. Acesta va fi probabil înlocuit de Logan Smothers.

Logan este un aruncător modest. Îi va fi foarte greu să obțină first-down-uri. Nebraska deține o medie de 22,2 puncte cedate pe partidă. În ultimele 5 jocuri, aceștia au permis cel puțin 21 de puncte.

Pont: Peste 20,5 puncte Iowa, cota 1.82@ Unibet