Ponturi fotbal american 27.11.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 58%
Castigate: 14/24
Unitati: -187

Lista de recomandări de astăzi este compusă din 3 evenimente, toate fiind extrase din fotbalul american de colegiu. Mult succes!

Wyoming vs Hawaii (ora 22:00)

O luăm în ordine cronologică, așa că prima recomandare din listă vine de pe War Memorial Stadium, acolo unde avem programată disputa dintre Wycoming-Hawaii. Am ales să investesc în linia de peste 17,5 puncte marcate de oaspeți.

Aceștia dețin o infracțiune ofensivă destul de solidă, având un total de 397,9 yards înaintați și o medie de fix 28 de puncte înscrise pe partidă. De cealaltă parte, Wycoming a avut o eficiență bună în apărare.

Se află pe locul 28 în rank, total de 335,9 yds permiși și o medie de 21,1 puncte cedate/meci. Chiar dacă au o apărare de top, tind să cred că media specificată mai sus poate fi cel puțin atinsă.

Pont: Peste 17,5 puncte, cota [email protected] Unibet

Florida Atlantic vs Middle Tennessee St (ora 02:00)

La această dispută am să merg pe linia de peste 45,5 puncte. Se întâlnesc două formații ce practică un joc foarte ofensiv. Florida reușește să acumuleze un total de 401,1 yards înaintați pe partidă și o medie de 26,2 puncte.

Middle Tennessee s-a descurcat și mai bine la acest capitol, înregistrând o medie de 30 puncte marcate/meci. În ceea ce privește zona de apărare, ambele sunt surprinse de cel puțin 25 ori pe partidă.

La gazde, linia specificată a fost câștigătoare în ultimele două dispute, în timp ce la oaspeți, tabela de marcaj a indicat cel puțin 46 de puncte marcate în 7 dintre cele 11 confruntări.

Pont: Peste 45,5 puncte, cota [email protected] Unibet

LSU vs Texas A&M (ora 02:00)

Ultima recomandare din listă vine de pe Tiger Stadium, acolo unde LSU urmează să primească vizita celor de la Texas A&M. Mă aștept la un joc dominat în totalitate de texani, așa că am să merg pe linia de -3,5 handicap pusă pe ei.

Texanii nu își mai pot permite pași greșiți, asta dacă vor să participe în continuare în play-off. Au un bilanț de 8W-3L. Dețin un compartiment ofensiv foarte bun, medie de 29,8 puncte marcate pe partidă.

Apărarea este surprinsă de doar 14,9 ori, fiind a 2-a cea mai bună apărare din NCCAF. De cealaltă parte, LSU se află pe penultima poziție în Southeastern, cu bilanț de 5W-6L. Ofensiva punctează de 27,1 ori/meci.

Totuși, ținând cont de eficiența din apărarea oaspeților, nu văd cum ar putea depăși linia de 17 puncte marcate. Că tot vorbeam de apărare, LSU permite 25,5 puncte/meci. În jocul de astăzi nu se pot baza nici pe 4 defencemani de bază.

Pont: -3,5 handicap Texas A&M, cota [email protected] Unibet

Leave a Comment: