Ponturi fotbal american 28.11.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 58%
Castigate: 14/24
Unitati: -187

Lista de recomandări de astăzi este momentan compusă din 4 evenimente din fotbal american-NFL. Mizăm pe o favorită și pe 3 linii de total puncte. Mult succes!

Cincinnati Bengals vs Pittsburgh Steelers (ora 20:00)

Mergem mai întâi pe Paul Brown Stadium, acolo unde avem programată disputa dintre Cincinnati Bengals (6W-4L) și Pittsburgh Steelers (5W-1D-4L). Am ales să investesc în linia de peste 41,5 puncte.

Se întâlnesc două formații ce practică un joc destul de ofensiv. Bengals se află pe locul 7 în rank, cu o medie de 26,7 puncte înscrise pe partidă, în timp ce Steelers completează cu o medie de 21,4 puncte.

În ceea ce privește zona de apărare, ambele cedează cel puțin 21,5 ppg. În ultimii doi ani, cele două s-au întâłnit în 3 rânduri. Linia menționată mai sus a fost câștigătoare în două dintre aceste jocuri.

Pont: Peste 41,5 puncte, cota [email protected] Unibet

Indianapolis Colts vs Tampa Bay Buccaneers (ora 20:00)

Cel mai interesant duel al zilei de astăzi este fără dar și poate cel dintre Indianapolis Colts-Tampa Bay Buccaneers. Mă aștept la un joc foarte spectaculos, așa că am să merg pe linia de peste 49,5 puncte.

Colts a reușit să se impună în 6 dintre cele 11 jocuri de până acum. Au o linie ofensivă foarte bună, medie de 28,1 puncte înscrise pe partidă, în timp ce zona de apărare a permis aproximativ 22,5 puncte.

De cealaltă parte, Tampa Bay deține un bilanț de 7W-3L. Au cea mai bună ofensivă din ligă, medie de 30,9 puncte marcate. Stau decent și în apărare, cedând 22,3 ppg. În mod normal, tips-ul propus ar trebui să fie câștigător fără probleme.

Pont: Peste 49,5 puncte, cota [email protected] Unibet

New York Giants vs Philadelphia Eagles (ora 20:00)

Giants se află pe penultima poziție în NFC, cu un bilanț de 3W-7L. Au una dintre cele mai slabe infracțiuni ofensive din ligă, medie de sub 19 puncte înscrise pe partidă. Nu s-au descurcat prea bine nici în apărare, permițând 24,6 ppg.

În jocul de astăzi nu se pot baza pe foarte mulți jucători de bază, inclusiv pe Logan Ryan, cel mai important jucător din zona defensivă. De cealaltă parte, vulturii din Philadelphia au șanse minime de a prinde play-off-ul.

Dețin un bilanț de 6W-5L. Îi știm deja stilul ultra ofensiv a lui Sirianni. Drept dovadă, Eagles a acumulat o medie de 27 de puncte înscrise pe partidă. Față de Giants, aceștia stau mai bine și pe zona defensivă, cedând doar 23,6 puncte. Mergem pe mâna lui Sirianni&Co.

Pont: Philadelphia Eagles câștigă meciul, cota [email protected] Unibet

New England Patriots vs Tennessee Titans (ora 20:00)

Ultima recomandare din listă vine de pe Gillette Stadium, acolo unde New England Patriots urmează să primească vizita titanilor din Tennessee. Am ales să investesc în linia de peste 40,5 puncte.

Se întâlnesc două formații ce se află în top 10 în ceea ce privește eficiența ofensivă. Pats reușește să puncteze un total 26,5 ppg, în timp ce Titans s-au descurcat puțin mai bine, având o medie de 27,3 puncte.

Bine, de la oaspeți lipsește în continuare Henry, cel mai bun om de rushing din ligă, cel puțin din punctul de vedere. Pe plan defensiv, gazdele permit doar 16,1 ppg. Defensiva oaspeților este mult mai vulnerabilă, cedând 23,1 puncte.

Pont: Peste 40,5 puncte, cota [email protected] Unibet

Leave a Comment: