Ponturi fotbal american 30.01.2022

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 54%
Castigate: 29/54
Unitati: -940

Sezonul din NFL se apropie cu pași repezi de final. Astăzi avem programate cele două semifinale: Kansas City Chiefs – Cincinnati Bengals și Los Angeles Rams – San Francisco 49ers. În rândurile de mai jos am să îți prezint câte un tips pentru fiecare dispută. Mult succes!

ponturi fotbal american

Kansas City Chiefs vs Cincinnati Bengals (ora 22:00)

Începem cu disputa de pe Arrowhead Stadium, acolo unde Kansas City Chiefs urmează să primească vizita celor de la Cincinnati Bengals. Am ales să merg pe linia de peste 1,5 pase de TD realizate de Joe Burrow, QB-ul oaspeților.

Acesta a avut un sezon fantastic. A adunat un total de 4611 yards pasați și un procentaj de peste 70% la pase finalizate. Deține de asemenea un total de 34 de pase de TD, medie de peste două TD-uri înregistrate pe partidă.

În ceea ce o privește pe Kansas, aceasta are una dintre cele mai slabe apărări din ligă. Se află pe locul 27 în rank la numărul de yards permiși prin aruncare (251,4). În mod normal, Burow nu ar trebui să aibă prea mari probleme în a găsi spații în apărarea celor de la Kansas.

Pont: Peste 1,5 pase de TD Joe Burrow, cota [email protected] Unibet

Los Angeles Rams vs San Francisco 49ers (ora 01:30)

Cele două formații vin după meciuri extrem de dificile în sferturi. Rams a reușit să treacă cu greu de Tampa Bay, scor 27-30, și asta în condițiile în care la jumătatea celui de-al 3-lea sfert aveau un avans de 24 de puncte.

În ceea ce o privește pe San Francisco, aceasta a reușit să producă o surpriză uriașă, impunându-ne în fața celor de la Packers, scor 10-13. La disputa de astăzi am ales să investesc în succesul gazdelor. Din punctul meu de vedere, Rams este o formație mult mai pregătită.

Au un compartiment ofensiv foarte bun, medie de peste 27 de puncte marcate, în timp ce apărarea permite în jur de 22 de puncte. Rams a fost învinsă în ultimele 6 întâlniri directe. Cu Stafford, Kupp și OBJ în mare formă, îmi este greu să cred că vom asita la un nou eșec.

Pont: Los Angeles Rams câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: