Ponturi fotbal american 31.10.2021

Lista de recomandări de astăzi este formată din 3 tips-uri din fotbal american-NFL. Mizăm pe o favorită, o linie de total puncte și pe o performanță a unui titan. Mult succes!

New York Jets vs Cincinnati Bengals (ora 19:00)

Prima vizită o facem pe MetLife Stadium, acolo unde avem programată disputa dintre New York Jets-Cincinnati Bengals. În mod normal, bengalezii ar trebui să pună în acest joc cel puțin 27 de puncte.

Calculele sunt destul de simple. Jets se confruntă cu numeroase probleme de lot. Roockie-ul Zach Wilson a fost exclus din lot din cauza unei entorse și este de așteptat să revină la sfârșitul lunii următoare.

De asemenea, Corey Davis, principalul receiver al echipei este și el out pentru jocul de astăzi. Cu Wilson și Davis indisponibili, ofensiva celor de la NY este inexistentă. Fără jucători capabili care să poată obține first down-uri, mă aștept ca mingea să fie în majoritatea timpului la CB.

De cealaltă parte, Bengals se află pe locul 13 în rank în ceea ce privește eficiența ofensivă, total de 369,4 yards înaintați. Au de asemenea o medie de 27 de puncte înscrise pe partidă. Trio-ul format din Burrow-Mixton-Chase a fost letal pentru defensivele adverse.

În primul său sezon în NFL, Chase are al 2-lea cel mai mare număr de receiving yards (754). În etapa trecută, Cincinnati a reușit să acumuleze un total de 41 de puncte marcate în fața celor de la Baltimore Ravens. Cu Jets, marja de 27 de puncte ar trebui în mod normal să fie atinsă încă din prima repriză.

Pont: Peste 26,5 puncte Cincinnati Bengals, cota 1.81@ Unibet

Indianapolis Colts vs Tennessee Titans (ora 19:00)

Indianapolis Colts-Tennesse Titans este o partidă pe care abia aștept să o urmăresc. Pentru o doză de entuziasm și mai ridicată, am reușit să extrag și un pont în care am o încredere destul de mare. Am să merg pe linia de peste 69,5 receiving yards obținuți de AJ Brown.

Așa cum bine știm, Tennessee este o formație care se bazează foarte mult pe jocul de rushing, asta și datorită performanțelor realizate de king Henry. Totuși, aceștia stau decent și la jocul de passing. Tannehill a oferit în acest sezon 1737 passing yards, medie de 248 py oferiți/meci.

În acest joc am să mă bazez pe AJ Brown, deoarece acesta este principalul WR de până acum. Are 354 de yards înaintați pe 25 de recepții. În general, majoritatea acțiunilor de passing îi au în prim plan pe Brown și Jones.

Din păcate, Jones a fost trecut pe lista jucătorilor indisponibili și nu va fi disponibil pentru jocul din această seară. Astfel, mă aștept ca AJB să fie principalul WR vizat de Tannehill. Colts nu este o formație cu o apărare impenetrabilă. Se află pe locul 13 în rank la numărul de yards permiși prin pase (243,1).

Pont: Peste 69,5 receiving yards AJ Brown, cota 1.67@ Betfair

New Orleans Saints vs Tampa Bay Buccaneers (ora 22:35)

Cel mai așteptat duel din această seară de NFL este cel dintre New Orleans Saints-Tampa Bay Buccaneers. Nu aveam cum să nu propun un pronostic la această confruntare. Am să merg pe mâna celor de la Bucs.

New Orleans are în momentul de față un bilanț de 4W-2L. Aceștia vin după victoria muncită în fața celor de la Seahawks, scor 10-13. Ofensiva sfinților este jalnică în acest sezon. După cum bine știm, Bress a decis la finalul sezonului anterior să pună ghetele în cui.

În locul său, principalul QB a fost Taysom Hill. Asta o vreme. În sezonul curent s-a mers pe mâna lui Jameis Winston, care este de altfel și fostul QB al Tampei. Winston și-a cam ieșit din formă. Are doar 1134 yards pasați până acum.

Majoritatea acțiunilor nu pleacă de la Winston, ci de la Kamara, care este din punctul meu de vedere cel mai bun jucător al echipei. Este și motivul pentru care eu sunt fanul sfinților, dar asta este o altă discuție.

Pentru a nu risca accidentarea lui AK41, New Orleans l-au semnat pe fostul veteran Mark Ingram. Mark a evoluat înainte de Houston mult timp pentru NO și nu va avea probleme cu acomodarea. Totuși, acesta are șanse destul de mici să evolueze în această seară.

Cum am spus, aleg să merg pe mâna lui Brady&Co. Tampa deține a 2-a cea mai bună ofensivă din ligă, total de 423,4 yards înaintați pe partidă. Au de asemenea o medie de 33,3 puncte înscrise. Majoritatea punctelor vin în urma acțiunilor prin passing.

New Orleans nu stă deloc bine la acest capitol. Se află pe locul 20 în rank, cu 250,7 yards permiși prin passing. Antonio Brown este anunțat în continuare indisponibil din cauza unei entorse la genunchi.

Nu îmi fac probleme, deoarece Brady are la dispoziție foarte mulți receiveri de calitate, printre care Godwin și Evans. Este de așteptat să revină și Gronk. La sol, Tampa se bazează pe Fournette. Acesta are 413 yards înaintați pe 93 de încercări.

Tampa deține o linie ofensivă mult prea bună. New Orleans stă decent în apărare și probabil vor ceda destul de greu puncte. Din păcate, atacul este cu mult slăbit față de sezonul anterior. Cum am spus, majoritatea acțiunilor îl vizează pe Kamara.

Mă aștept din nou să vedem o evoluție solidă din partea acestuia, dar de unul singur va fi aproape imposibil să treacă o nouă victorie în contul sfinților.

Pont: Tampa Bay Buccaneers câștigă meciul., cota 1.50@ Betano