Meciul zilei din fotbal american 07.02.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 66.7%
Castigate: 58/87
Unitati: 284

Astăzi lăsăm puțin hocheiul în plan secund și ne îndreptăm întreaga atenție către finala Super Bowl, acolo unde Tampa Bay Buccaneers și Kansas City Chiefs se vor lupta pentru câștigarea marelui trofeu. Mult succes!

Tampa Bay Buccaneers vs Kansas City Chiefs (ora 01:30)

Tampa a terminat sezonul regulat pe poziția a 5-a în Conferința NFC, cu un bilanț de 11 victorii și 5 înfrângeri. În fazele superioare ale competiției, aceștia au avut de susținut dueluri contra celor de la Washington Football Team, New Orleans Saints și Green Bay Packers.

Aceste rezultate i se datorează într-un procentaj foarte mare lui Tom Brady, care din punctul meu de vedere este cel mai bun QB All-Time. Din câte am înțeles, acesta dorește să evolueze încă 2-3 sezoane în NFL.

Nu o voi lungi foarte mult. O finală în condiții speciale cere la rândul ei un pronostic special. Dacă tot am discutat puțin despre marele Tom Brady, zic să și pariem pe evoluția acestuia. Mizăm pe linia de peste 62,5% la pase finalizate.

În primul său sezon alături de pirați, acesta a reușit să califice echipa în play-off după o pauză de 14 ani. Într-o finală Super Bowl, aceștia nu s-au mai califcat de 18 ani. Ultima oară a fost în 2003, atunci când au și reușit să câștige titlul, scor 48-21, contra celor de la Oakland Raiders (actuala Las Vegas Rainders).

Tampa pleacă cu un avantaj solid în duelul cu Chiefs, deoarece sunt prima echipă din istoria NFL care va juca o finală Super Bowl pe propria arenă. Așa cum am spus, investim în evoluția legendarului Tom Brady.

Un motiv pentru care linia este atât de scăzută este cauzată de evoluțiile acestuia din play-off, deoarece în niciuna dintre cele 3 confruntări, Brady nu a reușit să acumuleze un procentaj de peste 62,5% la pase finalizate, ba chiar a avut sub 56% în toate cele 3 rânduri.

Mă aștept la ceva mai mult de această dată. Chiefs sunt cea mai bună echipă în ceea ce privește jocul ofensiv, cu 415,8 yards acumulați pe partidă. Totuși, în ceea ce privește jocul defensiv, nu sunt grozavi.

Se află pe poziția a 16-a în rank, cu un total de 358,3 yards permiși pe partidă, dintre care 236,2 sunt cedați prin passing și 122,1 prin cel de rushing. Permit multe înaintări prin alergare, dar Tampa nu își poate permite să joace într-un asemenea mod.

Chiefs sunt o echipă foarte rapidă care îți poate marca lejer 20 de puncte în prima perioadă. Tampa nu are timp și nici resurse să încerce să domine jocul la sol. Din punctul meu de vedere, câștigătoare va fi decisă de prestațiile celor doi aruncători, Brady&Mahomes.

În duelul direct din sezon, Chiefs a reușit atunci să se impună, scor 27-24. Brady a avut atunci un procentaj de 65,9% la pase finalizate, cu 27 de pase complete pe 41 de încercări. Așteptați-vă la cifre similare, poate chiar mai mari.

Pont: Tom Brady termină meciul cu un procentaj de peste 62,5% la pase finalizate (Player Completion: Over 62,5%), cota [email protected] Unibet

Leave a Comment: