Meciul zilei din fotbal american 12.11.2020

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 66.7%
Castigate: 6/9
Unitati: 23

Din păcate pentru noi, strake-ul nostru s-a oprit la 5, tips-ul propus la întâlnirea dintre Ohio – Akron fiind pierzător. Astăzi începe Week 10 în NFL, iar eu nu aveam cum să nu ofer un bet pentru jocul de deschidere, cel dintre Titans și Colts. Mult succes!

Tennessee Titans vs Indianapolis Colts (ora 03:20)

Titanii au avut un parcurs decent până acum, câștigând primele 5 jocuri, pentru ca apoi să cedeze două jocuri consecutive, fiind învinsă de Pittsburgh Steelers, scor 24-27 și Cincinnati Bengals, scor 31-20. Vin după o victorie realizată contra celor de la Bears, scor 24-17.

Tennessee l-au achiziționat la începutul lunii pe defensive back-ul Desmond King (fost Chargers), iar primul său joc la noua echipa i-a adus “regelui” numeroși susținători. În meciul cu Bears, el a contribuit cu două placaje și a recuperat mingea dintr-un fumble, pentru ca apoi să alerge 63 de yards și să pună mingea în zona de touchdown.

În atac, gazdele stau destul de bine, fiind pe locul 10 în rank, cu 384,6 yards, dintre care 237 sunt prin pass yds și 147.6 sunt prin rushing. Titans reușește să înainteze circa 7,4 yards pe încercare, iar media lor de puncte pe partidă este de 29.

În cele 8 jocuri, Ryan Tannehill (QB-ul gazdelor) a aruncat pentru 1981 pass yards, a oferit 19 pase de TD și are un procentaj de 65,7% la pase complete. Din punctul meu de vedere, în jocul din această noapte, Titans se va baza în mare parte pe jocul de runshing.

Tannehill vine după cel mai slab joc din sezon, având o rată de sub 50% la pase finalizate. În plus, Colts stă excelent în apărare, situându-se în acest moment pe locul 3 în rank, cu doar 20 de puncte permise.

Pronosticul propus pentru jocul de astăzi se bazează pe evoluția running back-ului Derrick Henry. El a fost titular în toate cele 8 jocuri, iar în urma celor 182 de încercări, Derrick a combinat pentru 924 yards.

Ceea ce mă interesează este statistica de la TD-uri înscrise. În meciurile importante, acesta a fost foarte solicitat. A încris minim un TD contra celor de la Bills și Pittsburgh Steelers. În schimb, contra formațiilor care au permis jocul aerian, Henry a făcut doar act de prezență. Nu este cazul și astăzi.

Așa cum am spus, Colts stă foarte bine în apărare, în special la jocul de rushing. Totuși, am ales să mizez pe minim un TD realizat de Derrick Henry. Oricât de bine ar arăta oaspeții în defensivă, nu îi văd pe aceștia să-l oprească prea ușor pe DH.

Pont: Peste 0,5 Touchdown-uri Derrick Henry, cota [email protected] Unibet

Leave a Comment: