Meciul zilei din fotbal american 24.01.2021

Meciul zilei de astăzi are la bază o confruntare din NFL. Am ales să investesc în duelul de pe Lambeau Field, acolo unde Green Bay Packers urmează să primească vizita celor de la Tampa Bay Buccaneers. Am ales să investesc într-un pronostic special. Mult succes!

Green Bay Packers vs Tampa Bay Buccaneers (ora 22:05)

Green Bay s-a calificat în această fază după ce au reușit să treacă în sferturi de Los Angeles Rams, socr 32-18. În acest duel, Packers a reușit să acumuleze un total de 484 yards, 296 prin passing și 188 prin jocul de alergare.

Pe plan ofensiv, în acest sezon, Packers s-a prezentat foarte bine, fiind pe a 5-a poziție în rank, cu un total de 389 yards acumulați, 256,6 fiind prin jocul de aruncare și 134,4 prin cel de rushing. Au o medie de 31,8 puncte acumulate pe partidă.

În ceea ce privește jocul defensiv, aceștia au un total de 334 yards permiși adversarilor pe partidă. Protecția against the pass permite circa 221,2 yards, în timp ce protecția against the run are o medie de 113,3 yards. Au un total de doar 18 puncte permise/meci.

Așa cum am spus și în introducere, am ales să investesc într-un pronostic special. Mizăm pe linia de peste 1,5 pase de Touchdown realizate de fundașul celor de la Green Bay Packers, Aaron Rodgers.

Acesta a evoluat în toate jocurile de până acum, timp în care a aruncat pentru 4595 yards, a oferit 50 de pase de TD, iar procentajul său la pase finalizate este de peste 70%. A oferit „cadou” doar 5 intercepții.

În plus, Tampa Bay Buccaneers sunt o echipă destul de slabă în ceea ce privește protecția against the pass. La general, aceștia se află pe poziția a 6-a în rank, cu un total de 327,1 yards permiși, 246,6 fiind prin passing și 80,6 prin rushing.

O motivație în plus pentru Rogers&Co s-a conservat în urma declarației făcute de Devin White, unul dintre principalii fundași ai celor de la Buccaneers. Acesta a declar că Green Bay nu merită să se afle în această fază a competiției.

Miza acestui joc este extrem de mare. Câștigătoarea își va asigura locul în finala Super Bowl, care se va disputa pe 7 Februarie, pe stadionul Raymond James din Tampa, Florida. Ultima oară când s-au întâlnit, Packers a fost umilită, scor 38-10.

Pont: Peste 1,5 pase de Touchdown realizate de Aaron Rodgers, cota 1.53@ Unibet