Aston Villa – Manchester United ponturi pariuri 09.05.2021

Duminica dupa-amiaza de la orele 16:00, va avea loc pe arena Villa Park din Birmingham confruntarea dintre Aston Villa si Manchester United, contand pentru etapa a XXXV-a din Premier League. Este un meci intre doua echipe cu targeturi diferite, gazdele fiind la jumatatea clasamentului, iar Manchester United ocupand locul 2.

Meciul va fi arbitrat de Chris Kavanagh, iar eu am ales sa joc acest meci la Fortuna, una dintre casele de pariuri cu bonus pariu fara risc.

Aston Villa.

Vine dupa o victorie surprinzatoare, in deplasarea de la Everton, aflandu-se la 6 puncte in spatele locului care asigura prezenta in sezonul viitor in cupele europene. Este greu de crezut ca Aston Villa va prinde acest tren, dar matematic inca mai sunt sanse.

În ultimele 5 meciuri, Aston Villa are o linie de 2-1-2, insa are doar o victorie in ultimele 5 meciuri desfasurate pe Villa Park. Mai mult decat atat, Aston Villa a luat gol in patru din aceste meciuri.

Nu are o forma deosebita, avand doar doua victorii in ultimele noua jocuri.

Manchester United.

Băieții lui Solskjaer au facut un sezon bun. Sunt pe locul 2 in campionat, in spatele rivalei din oras, Manchester City, si s-au calificat in finala Europa League, dupa o semifinala in care au eliminat-o pe Roma, dupa un convingator 6-2 pe teren propriu.

Este neinvinsa in ultimele 5 partide din Premier League, avand o linie de 4 victorii, 1 egal si nicio infrangere, in ultima etapa remizand alb in deplasarea de la Leeds..

Oaspetii constituie o echipa solida in toate compartimentele, iar daca prind o zi buna pot invinge orice echipa.

Echipele Probabile și Absenți

Echipele Probabile

Aston Villa: Martinez – Targett, Mings, Ngoyo – McGinn, Luiz, Cash, El Ghazi, Barkley – Watkins, Traore.

Manchester United: Henderson – Maguire, Wan-Bissaka, Shaw, Lindeloff – Fernandes, McTominay, Fred, Greenwood, Pogba – Rashford.

Absenți

Aston Villa: Grealish, Trezeguet, Sanson.

Manchester United: Martial, Jones.

Istoric Confruntări Directe

Aston Villa a invins-o pe Manchester United in meciurile oficiale ultima data in 2009. In tur, pe 1.01.2021, Manchester United s-a impus cu 2-1.

Ponturi Pariuri Aston Villa – Manchester United- zamy_bz

Diferența între cele 2 echipe este mare, Manchester United aratand, dupa cativa ani de asteptare, un nivel ridicat. Manchester United isi va pastra blazonul si va ataca inca din primul minut, pentru Aston Villa orice punct smuls echipei din Manchester fiind o reusita.

Meciul nu este, insa, cu o miza importanta. Oaspetii au aproape matematic asigurat locul in Champions League in sezonul viitor, fiind si calificati in finala Europa League din acest an. Aston Villa sunt la mijlocul clasamentului si, pentru a evita o eventuala supriza legata de scor sau goluri, voi alege un pronostic pe cornere, cu o cota interesanta.

Pronostic Aston Villa – Manchester United: Manchester United peste 2.5 cornere in prima repriza – cota 1.85