Barcelona – Valencia ponturi pariuri 17.10.2021

barcelona valencia ponturi pariuri

Fara victorie de 4 runde, Valencia se deplaseaza pe Camp Nou pentru confruntarea serii cu Barcelona, partida ce isi are start-ul de la ora 22:00. Cele doua formatii sunt vecine de clasament cu acelasi numar de puncte si se anunta un duel mult mai echilibrat decat o arata cotele desi catalanii sunt pregatiti sa revina cu un succes din aceasta pauza competitionala.

barcelona valencia ponturi pariuri

Barcelona.

Formatia din Catalunya traverseaza una dintre cele mai dificile perioade din ultimele decenii, fiind intr-un moment de reconstructie care s-ar putea sa o impiedice sa viseze la castigarea unor trofee in actuala stagiune de La Liga.

Barcelona ocupa locul 9 in clasament cu un total de 12 puncte dupa 7 runde, inregistrand doar 3 victorii pana acum, un bilant complet diferit de ceea ce ne obisnuise clubul catalan insa schimbarile se tin in lant pentru trupa lui Koeman. 

Dupa doua egaluri consecutive in care antrenorul olandez si-a simtit postul amenintat, iata ca Depay&Co au revenit cu un succes pe teren propriu, scor 3-0 in fata unei alte formatii din Valencia, Levante.

Totusi, formatia catalana si-a vazut limitele in deplasarea de pe terenul campioanei Spaniei, Atletico, madrilenii reusind sa treaca cu scorul de 2-0 la capatul unui joc in care Coutinho a avut singura ocazie clara de gol din dreptul extraterestrilor.

Valencia.

Antrenorul de pe banca liliecilor, Bordalas Jimenez, a avut parte de un start perfect de sezon alaturi de Valencia, insa focul s-a stins destul de rapid incepand cu jumatatea lunii septembrie.

Fara victorie de mai bine de 4 etape, Valencia nu este nici pe departe intr-o situatie atat de dificila precum o arata rezultatele, aceasta reusind sa se claseze pe locul 8 dupa tot atatea jocuri, acumuland un total de 12 puncte, fiind despartita de doar 2 fata de ultima pozitie de UCL.

Jocul este singura ingrijorare din tabara liliecilor care nu a mai fost la fel de consistent ca in primele runde. Trecand peste infrangerile asa zise acceptate contra Sevillei (1-3) si Real Madrid (1-2), formatia lui Bordalas ar fi trebuit sa adune mai multe puncte din jocurile cu Bilbao si Cadiz, insa in final a adunat doar doua egaluri.

Totusi, chiar inainte de pauza competitionala, deplasarea de pe Estadio Nuevo Mirandilla a fost una peste asteptari, Guedes&Co lipsindu-le sansa in fata portii pentru a bifa macar o reusita ce le-ar fi putut aduce a 4-a victorie din actuala stagiune.

Pe lista de pronosticuri Spania La Liga iti propun sa adaugi si o cota de 1.50 pentru ca Valencia sa nu piarda la mai mult de un gol in aceasta confruntare.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Barcelona (4-3-3): Ter Stegen; Dest, Pique, Garcia, Alba; F de Jong, Busquets, Gavi; Fati, L de Jong, Memphis

Valencia (4-4-2): Cillessen; Correia, Paulista, Diakhaby, Gaya; Soler, Wass, Guillamon, Duro; Guedes, Gomez

Absenti.

Barcelona:

Valencia: –

Istoric Confruntări Directe

Din 2019 incoace, Barcelona a inregistrat o singura victorie in ultimele 4 jocuri directe contra celor de la Valencia. Mai mult decat atat, formatia lui Bordalas are o medie de 2 goluri in aceste partide, fiind extrem de activa pe faza ofensiva la fiecare vizita pe terenul extraterestrilor.

Daca vrei sa pariezi la Superbet pe total goluri asiatice, bookmakerii ti-au pregatit o cota de 2,10 pentru P3.00 reusite la jocul de pe Camp Nou. Vezi cum iei bonusul maxim de la acest operator din articolul Cod bonus Superbet.

Ponturi pariuri Barcelona – Valencia -> Andrew.

Asa cum am afirmat mai sus, ma astept la o confruntare mult mai echilibrata decat o prezinta cotele, mizand pe un rezultat de ambele marcheaza si peste 2,5 goluri, pronostic ce se tot repeta de mai bine de 3 ani.

Barcelona este lider in clasamentul partidelor de acasa cu 10 puncte si un golaveraj de 10 la 4, simtindu-se incurajarile fanilor la fiecare joc. Cu o singura victorie in 4 jocuri, trupa lui Koeman sunt convins ca va da totul pentru cele 3 puncte, insa nu ii va fi deloc usor si cred ca un gol va incasa din partea liliecilor, Mingueza&Co aratand multe lacune in centrul defensiv.

Valencia s-a prezentat onorabil in jocurile cu Real Madrid si Sevilla, iar sansele sa vedem ceva mai mult de atat in aceasta deplasare sunt destul de mari. Fara victorie de 4 jocuri, este cert faptul ca va intra motivata sa incheie aceasta serie negativa. Cu o medie de 2 goluri in jocurile de pe Camp Nou, pare greu de crezut cum trupa lui Bordalas nu va inscrie in aceasta seara, data fiind situatia complet diferita din tabara gazdelor fata de anii precedenti.

Pronostic Barcelona – Valencia:GG&3+ – 2.30