Juventus – AS Roma ponturi pariuri 17.10.2021

juventus as roma ponturi pariuri

In etapa cu numarul 8 din Serie A, pe Allianz Stadium va avea loc meciul dintre Juventus si AS Roma. Partida se va juca duminica de la ora 21:45. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 1.57! la agentia de pariuri sportive online 888Sport!

juventus as roma ponturi pariuri

Juventus.

A castigat ultimul meci jucat impotriva lui Torino, partida terminandu-se cu scorul de 1-0.

Se afla pe locul 7 in Serie A si are 11 puncte acumulate dupa 7 partide desfasurate. A obtinut trei victorii, doua remize si doua infrangeri. A marcat in ultimele 8 din 10 meciuri desfasurate pe teren propiu.

Pe teren propiu, Juventus se descurca foarte bine, echipa pierzand numai 3 partide din ultimele 25 jucate in toate competitiile.

AS Roma.

A castigat ultimul meci jucat in campionat impotriva lui Empoli, partida terminandu-se cu scorul de 2-0.

Se afla pe locul 4 in Serie A si are 15 puncte acumulate dupa 7 partide desfasurate. A obtinut cinci victorii, nicio remiza si doua infrangeri. A marcat in ultimele 10 din 10 meciuri desfasurate pe teren advers.

Pe teren advers, Roma este inconsintenta, echipa pierzand 3 si castigand 3 din ultimele 6 partide jucate in toate competitiile.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Juventus (4-4-2): Szczesny; Danilo, Bonucci, De Ligt, Sandro; Cuadrado, Bentancur, Locatelli, Bernardeschi; Chiesa, Kean.

AS Roma (4-2-3-1): Patricio; Karsdorp, Mancini, Ibanez, Vina; Cristante, Veretout; Zaniolo, Pellegrini, Mkhitaryan; Shomurodov.

Absenti:

Juventus: Rabiot, McKennie, Morata, Dybala.

AS Roma: Smalling, Spinazzola.

Istoric Confruntari Directe.

Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a terminat cu scorul de 2-0 pentru Juventus.

Ultimele 4 din 5 confruntari directe dintre cele doua echipe s-au terminat cu goluri inscrise in ambele porti.

Ponturi pariuri Juventus – AS Roma – MRRazvan.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri sportive online 888Sport. Acceseaza acest link pentru un cod bonus 888sport.

Echipa antrenata de Allegri a avut un inceput dezastruos de sezon dar acum pare sa-si fi revenit. Juventus incearca sa obtina a cincea victorie consecutiva in toate competitiile si faptul ca au reusit sa o invinga pe campioana Ligii Campionilor in urma cu doua partide i-a ridicat cu siguranta moralul „Batranei Doamne”.

Echipa antrenata de Mourinho incearca sa obtina a treia victorie consecutiva fara gol primit. Roma are un inceput bun de sezon intern iar in Conference League defileaza cu adversarii. Totusi, pentru „The Special One” primul test a fost impotriva rivalei din capitala, Lazio. Roma a pierdut acea confrutnare cu scorul de 3-2 .

Pentru ponturi pariuri Serie A ma astept la o partida incinsa intre cele doua adversare. Cred ca vom avea parte de o partida spectaculoasa si nelipsita de goluri din care Juventus nu va pierde asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic Juventus AS Roma 1X & GG – Cota 1.97!