Juventus – Torino ponturi pariuri 04.07.2020

juventus - fc torino ponturi pariuri

Derby della Molle isi va desfasura episoadul 202 sambata seara, cand Juventus va da piept cu Torino in cadrul etapei a 30-a din Italia Serie A. Cu un succes in acest meci Batrana Doamna isi va mari ecartul in fruntea clasamentului campionatului italian.

Juventus Torino ponturi pariuri 04 07 2020

Partida se va desfasura cu incepere de la ora 18.15 si poate fi urmarita in Romania pe canalalele Digi Sport si Telekom Sport.

Juventus.

Ocupa prima pozitie in Serie A cu 72 de puncte, 4 in plus fata de principala sa urmaritoare, Lazio Roma, care are un meci extrem de dificil in aceasta runda contra lui AC Milan. Vine dupa 6 victorii consecutive, in care defensiva sa si-a spus cuvantul, doar in doua intalniri din cele 6 a incasat gol.

Pa Allianz a functionat practic precum un ceas elevetian reusind sa castige 13 din cele 14 partide disputate, inregistrand o singura remiza, golaveraj 35-10.

Rabiot se pare ca va fi preferat in linia mediana in dauna lui Aaron Ramsey, de asemenea Douglas Costa l-ar putea inlocui intre titulari pe Bernardeschi. Georgio Chellini ar putea reveni dupa o accidentare, insa nu este nimic sigur.

Torino.

Are ceva emotii pe acest final de sezon, cu 9 etape inainte de final doar 6 puncte o despart de prima pozitie retrogradabila, iar programul nu este unul lejer cu Roma, Juventus, Verona si Inter intre adversare.

Vine dupa doua infrangeri consecutive, 4-2 in deplasare cu Cagliari si 1-2 pe teren propriu in fata lui Lazio. De regula inscrie destul de putin doar 33 de goluri are pana acum in 29 de etape, decat ultimele doua clasate stau mai rau la acest capitol.

Simone Zaza care a absentat contra lui Lazio din cauza unei accidentari este asteptat sa revina si sa refaca cuplul de atac alaturi de Andrea Belloti.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Juventus (4-3-3): Szczesny – Cuadrado, De Ligt, Bonucci, Danilo – Rabiot, Pjanic, Bentancur – Costa, Dybala, Ronaldo.

Torino (3-5-3): Sirigu – Lyanco, N'Koulou, Bremer – Aina, Lukic, Rincon, Meite, De Silvestri – Belotti, Verdi.

Vezi toate cotele pentru  Juventus – Torino!

Absenti.

  • Juventus: Alex Sandro, Mattia de Sciglio, Merih Demiral, Sami Khedira.
  • Torino: Daniele Baselli.

Istoric Confruntari Directe.

  • Juventus a castigat partida tur cu scorul de 1-0, de altfel Batrana Doamna s-a impus in 5 din ultimele 6 meciuri directe.

Pontul la partida Sassuolo – Lecce: cota 1.55!

Ponturi pariuri Juventus – Torino  – Lily84.

In opinia mea exista o favorita certa in acest meci, anume Juventus Torino, care nu ii va face nicio concesie adversarei sale. Batrana Doamna va incerca prin trio-ul: Costa-Ronaldo-Dybala sa destabilizeze defensiva adversa, iar asta nu va fi deloc dificil data fiind forta de patrundere a celor 3 jucatori.

Torino nu exceleaza pe faza de atac, doar Andrea Belotti in avanposturi care poate pune probleme este mult prea putin in fata unei formatii precum campioana Italiei, care se va impune lejer in acest meci, cu atat mai mult cu cat intalnirea este una a orgoliilor.

Pronostic Juventus – Torino: Victorie Juventus > handicap – 1.5 goluri – 1.65