Levante – Socidad ponturi pariuri 06.07.2020

Levante - Sociedad ponturi pariuri

Partida dintre Levante si Real Sociedad San Sebastian este una foarte importanta pentru formatia oaspete, care spera in continuare sa obtina calificarea in Europa League. Bascii nu traverseaza cea mai buna perioada de forma a acestui sezon, insa ma astept sa abordeze extrem de motivati intalnirea.

Levante Socidad ponturi pariuri 06 07 2020

Meciul se va desfasura luni seara cu incepere de la ora 20.30 pe „Estadi Olimpic Camilo Cano”  din La Nucia si poate fi urmatit in Romania pe canalele Telekom Sport si Digi Sport.

Levante.

Ocupa locul 12 in LaLiga cu 42 de puncte dupa 33 de runde disputate, teoretic inca mai spera ca poate prinde o viitoare calificare in Europa League, insa e greu de indeplinit totusi acest obiectiv. Dupa reluarea campionatului a pierdut un sigur meci, cel cu Atletico Madrid, scor 1-0, a remizat cu Sevilla, Valancia si Valladolid, castigand cu Betis, respectiv Espanyol.

Actualul sezon are mari sanse sa termine mai sus de locul 15 ocupat in ultimele doua stagiuni de la revenirea in LaLiga.

Jose Luis Morales si Sergio Leon ar putea incepe intre titulari, ramane de vazut daca va fi titularizat si Roger Marti.

Real Sociedad.

Victoria reusita in ultima etapa contra lui Espanyol este prima de la reluarea campionatului, a inceput cu o remiza, apoi au urmat 4 esecuri consecutive, rezultate ce au coborat-o de pe locurile de Champions League.

Martin Odegaard a intrat in ultimul meci si pare refacut dupa o accidentare, el ar putea alcatui linia mediana alaturi de Mikel Oyarzabal si Portu, situatie in care Willian Jose ar putea avea o sustinere considerabila pe faza de atac.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Levante (4-4-2): Fernandez – Coca, Postigo, Vezo, Tono – Rocinha, Vukcevic, Campana, Leon – Mayoral, Morales.

Real Sociedad (4-2-3-1): Moya – Zaldua, Llorente, Le Normand, Monreal – Merino, Zubeldia – Oyarzabal, Odegaard, Portu – Willian Jose.

Vezi toate cotele pentru Levante – Real – Sociedad!

Absenti.

  • Levante: Enis Bardhi, Ivan Lopez.
  • Real Sociedad: Jon Bautista, Adnan Januzaj, Asier Illarramendi si Luca Sangalli .

Istoric Confruntari Directe.

  • Levante a castigat partida tur cu scorul de 2-1, insa in ultimele 4 infruntari directe Real Sociedad are doua victorii, un slt meci s-a terminat nedecis.

Pontul la partida Chindia – Hermannstadt: cota 1.62!

Ponturi pariuri Levante – Real Sociedad – Lily84.

O partida importanta in primul rand pentru formatia oaspete, care are mari sanse de a prinde un loc de Europa League, insa asta nu inseamna ca Levante va face act de prezenta, din contra ma astept la o replica buna din partea sa, are aceasta capacitate, amintesc a invins acasa echipe precum Real Madrid sau Barcelona.

Sociedad a primit gol in fiecare intalnire disputata de dupa reluarea competitiei, dar acum cu revenirea lui Martin Odegaard va avea un plus pe faza ofensiva si cres ca va reusi cel putin un gol in fata unei echipe care a incasat cel putin un gol in 7 din ultimele 8 meciuri.

Pronostic Levante – Real Sociedad: Ambele echipe inscriu- 1.70