Nice – Monaco ponturi pariuri 19.09.2021

nice monaco ponturi pariuri

In etapa cu numarul 6 din Ligue I, pe Allianz Riviera va avea loc meciul dintre Nice si Monaco. Partida se va juca duminica de la ora 14:00. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 2.50! la agentia de pariuri sportive online Netbet!

nice monaco ponturi pariuri

Nice.

A castigat ultimul meci jucat impotriva lui Nantes, partida terminandu-se cu scorul de 2-0.

Nice a inceput acest sezon de Ligue 1 foarte bine, echipa obtinand o remiza, trei victorii si nicio infrangere dupa primele 4 partide jucate.

Pe teren propiu, gazdele au marcat in 6 din ultimele 10 meciuri desfasurate in toate competiiile.

Monaco.

A pierdut ultimul meci jucat in campionat impotriva lui Marseille, partida terminandu-se cu scorul de 2-0 iar in Europa League a castigat confruntarea cu Strum Graz cu 1-0.

Monaco a inceput foarte slab sezonul, echipa obtinand o victorie, o remiza si trei infrangeri dupa primele 5 partide jucate. A marcat in 7 din ultimele 10 partide jucate in deplasare in toate competitiile.

Oaspetii se descurca bine pe teren advers pierzand numai doua din ultimele 10 partide jucate in toate competitiile.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Nice (4-4-2): Benitez; Lotomba, Todibo, Dante, Bard; Boudaoui, Rosario, Lemina, Gouiri; Dolberg, Delort.

Monaco (4-4-2): Nubel; Aguilar, Maripan, Badiashile, Henrique; Golovin, Fofana, Tchouameni, Diop; Ben Yedder, Volland.

Absenti:

Nice: Kluivert, Schneiderlin, Claude Maurice.

Monaco: Sidibe, Boadu.

Istoric Confruntari Directe.

Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a terminat cu scorul de 2-0 pentru Monaco.

Ultimele 8 din 10 confruntari directe dintre cele doua echipe s-au terminat cu goluri inscrise in ambele porti iar ultimele 4 intalniri s-au terminat cu victoria lui Monaco.

Ponturi pariuri Nice – Monaco – MRRazvan.

Nice se descurca foarte bine pe teren propiu, echipa pierzand un singur meci din ultimele 7 partide jucate in Ligue I si echipa poate profita de moralul relativ scazut al adversarilor.

Monaco pare sa nu se regaseasca in acest start de sezon si singura consolare a echipei este victoria din meciul precedent din Europa League. Oaspetii au terminat sezonul trecut pe locul 3, la 5 puncte distanta de locul 1 si echipa trebuie sa-si revina daca inca are aspiratii la titlu.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia sportiva online Netbet pariuri.

Pentru ponturi pariuri Ligue 1 ma astept la un meci deschis in care ambele echipe vor reusi sa inscrie. Faptul ca Monaco a reusit sa o invinga pe Nice in ultimele 4 confruntari directe ma face sa cred ca oaspetii nu vor pierde aceasta deplasare asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic NiceMonaco X2 & GG – Cota 2.50!