Proiectul ”Ban pe ban” – cu Ion Dan Alexandru : 03.09.2019

Forma Ban pe Ban: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut

Ponturi pariuri

 

Proiectul „Ban pe ban” a ajuns la a treia zi si speram sa facem profit cu doua pronosticuri alese dintr-o oferta foarte slaba. Mai jos aveti o scurta prezentare a partidelor de astazi + pronosticurile zilei de Marti, 3 Septembrie !

Guiseley – York (ora 21:45)

Primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Guiseley si York, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 9 din Anglia: National League North. Dupa primele 8 etape cele doua echipe se afla foarte bine in clasament, mai exact York pe primul loc, iar Guiseley pe 5. Diferenta dintre cele doua formatii este doar de 4 puncte, campionatul fiind la inceput se pot intampla multe rocade. Sunt doua formatii foarte ofensive, iar acest lucru se poate vedea si din golurile marcate pana acum: Guiseley are cea mai buna ofensiva din campionat (19 goluri marcate), in timp ce York este si ea acolo cu 17 reusite. Ma astept sa vedem o partida spectaculoasa, asa ca pronosticul meu se va indrepta pe numarul de goluri.

 

Ponturi pariuri recomanda:    Peste 2.5 goluri@ 1.72; pariaza pontul aici >>>

Bosnia F – Malta F (ora 18:00)

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Bosnia si Malta, meci de fotbal feminin pentru calificarile la EURO. In primul meci fetele din Bosnia au castigat la pas cu Georgia (7:1) si se anunta o lupta foarte interesanta in 4 (Danemarca,Bosnia,Italia si chiar si Israel) pentru cele doua locuri ce merg mai departe. De cealalta parte, Malta este si la fete la fel de slaba ca la baieti. Danemarca le-a predat o lectie de fotbal si au castigat cu 8:0. Se anunta un meci foarte dezechilibrat, asa ca alegem cea mai usoara linie la goluri, adica 2.5 !

Ponturi pariuri recomanda:    Peste 2.5 goluri @ 1.32; pariaza pontul aici >>>

Ponturi pariuri 03.09.2019 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da click AICI pentru a juca pontul recomandat – primesti bonus 500 RON!

Leave a Comment: