Sheffield United – Fulham ponturi pariuri 18.10.2020

Sheffield United si Fulham se vor infrunta in cadrul etapei a 5-a din Premier League. Partida se va desfasura duminica cu incepere de la ora 14.00 pe Stadionul Bramall Lane. Cele doua formatii alaturi de Burnley sunt singurele fara punct in acest campionat.

Sheffield United - Fulham ponturi pariuri 18102020 Sheffield United.

A terminat sezonul precedent pe locul 9, ratand de putin o prezenta in preliminariile Europa League, asta dupa ce in ultimele 3 runde nu a cumulat niciun punct.

Se pare ca aceasta forma foarte slaba continua si in actualul in care a pierdut primele 4 intalniri cu Arsenal, Leeds, Aston Villa si Wolves, dar cel mai ingrijorator este faptul ca a marcat un singur gol si a incasat 6.

Managerul Chris Wilder spera sa rezolve aceasta problema din atac prin transferul lui Rhian Brewster de la Liverpool, pentru care a platit o suma importanta, 25 milioane lire sterline.

The Blades in ciuda celor 4 infrangeri au un moral bun dat fiind faptul ca in stagiunea anterioara a invins toate cele 3 formatii din Londra: Arsenal, Tottenham si Chelsea, din partea carora a primit un singur gol marcand in schimb 7.

Fulham.

Londonezii sunt ultimii in clasament, au pierdut toate cele 4 partide jucate de la revenirea in Premier League cu Arsenal, Aston Villa, Leeds si Wolves.

In ciuda acestei secete ofensive are totusi in sarbul Mitrovic un golgheter de clasa cu multa experienta in Premier League. Pe ultima suta de metri managerul Scott Parker a adus 3 jucatori: mijlocasul Ruben Loftus-Cheek de la Chelsea si fundasii Joachim Andersen, respectiv Tosin Adarabioyo.

Cert insa ca are cel mai slab inceput de sezon, nu a pierdut niciodata 5 partide consecutive in debutul unui sezon, de asemenea ar putea suferi 3 infrangeri la rand in deplasare pentru prima data din stagiunea 2008/2009.

Scott Parker a pierdut 11 din cele 14 meciuri din Premier League ca antrenor principal.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Sheffield (3-5-2): Ramsdale – Basham, Ampadu, Robinson – Baldock, Lundstram, Berge, Osborn, Stevens – McBurnie, Brewster.

Fulham (4-2-3-1): Areola – Aina, Ream, Le Marchand, Robinson – Cairney, Zambo Anguissa – Lookman, Loftus-Cheek, Bryan – Mitrovic.

 

Vezi toate cotele pentru Sheffield United – Fulham!

Absenti.

  • Sheffield United:Jack O'Connell, Lys Mousset – accidentati; John Fleck, Oli Burke, David McGoldrick – incerti.
  • Fulham: Kenny Tete, Joachim Andersen, Harrison Reed – accidentati.

Istoric Confruntari Directe.

  • Cele doua formatii s-au infruntat ultima data in sezonul 2017/2018 din Championship, Fulham castigand ambele partide.

Ponturi Romania Liga 1: Dinamo „U” Craiova: cota 1.70

Ponturi pariuri Sheffield United – Fulham – Lily84.

Victoria este imperios necesara pentru ambele formatii, dar voi miza pe Sheffield in acest meci, cel putin ca nu va parasi terenul de joc invinsa.

The Blades au facut un campionat foarte bun sezonul precedent, cred ca isi vor reveni destul de rapid, in mare sunt cam aceiasi jucatori.

Daca gazdele au pierdut la limita 3 din cele 4 partide, incasand 5 goluri, Fulham in schimb a primit 11, din acest motiv nu cred ca va bifa prima victorie stagionala pe Bramall Lane.

Tinand cont ca ambele echipe au incasat cel putin un gol in fiecare meci jucat, mizez si pe cel putin doua reusite, iar Sheffield nu va pierde intalnirea.

Pronostic Sheffield United – Fulham: Sheffield United sansa dubla 1x & peste 1.5 goluri – 1.82