Southampton – Crystal Palace ponturi pariuri 11.05.2021

southampton vs crystal palace

Partida care inchide seara de fotbal engelez va avea loc de la ora 22:15 pe St. Mary’s Stadium acolo unde Southampton primeste vizita celor de la Crystal Palace. Ambele formatii au scapat de emotiile retrogradarii, iar in acest moment se pregatesc pentru o noua stagiune de BPL. Vezi mai jos pontul meu in cota de 1,70 pentru jocul din aceasta seara.

southampton vs crystal palace

Southampton.

Un sezon extrem de dificil pentru echipa lui Hasenhuttl care a scapat de emotiile retrogradarii si are parte de liniste in acest final de campionat. Southampton a ajuns dupa 34 de runde sa ocupe locul 17 cu un total de 37 de puncte, fiind exact deasupra liniei rosii cu un total de 10 puncte avans.

O serie de 4 meciuri fara victorie in dreptul echipei antrenorului austriac care vrea sa incheie intr-o nota pozitiva acest sezon. Cu toate acestea, Southampton a avut parte de adversari dificili in aceasta perioada, mai ales in ultimele 3 runde cand s-a duelat alaturi de Tottenham, Leicester si Liverpool.

Un singur punct bifat in fata granzilor, mai exact pe teren propriu impotriva lui Leicester, scor 1-1. A urmat apoi infrangerea de pe Anfield, scor 0-2, dupa o prestatie totusi buna din partea elevilor lui Hassenhutl care trebuie sa fie mult mai atenti la finalizare.

Crystal Palace.

Echipa lui Roy Hodgson si-a incheiat de ceva vreme socotelile cu aceasta stagiune de campionat si se pregateste sa puna bazele urmatorului sezon de BPL. Crystal Palace a ajuns sa ocupe locul 13 dupa 34 de runde, cu un total de 41 de puncte, fiind la 4 distanta de combatanta din aceasta seara, luptand ambele pentru o pozitie cat mai sus in clasament, fiind singurul obiectiv ramas in jos in aceste ultime etape din sezonul de BPL.

Forma de moment nu este cea mai grozava pentru Crystal Palace care a inregistrat 3 infrangeri si un egal in ultimele 5 jocuri. Nu a avut nicio sansa in fata granzilor, pierzand impotriva lui Chelsea (1-4), Leicester (1-2) si Manchester City (0-2), insa a avut atitudine complet diferita in fata lanternei rosii chiar in runda precedenta.

Crystal Palace s-a deplasat pe terenul lui Sheffield Utd, reusind sa castige cu 2-0 grazie golurilor marcate de Benteke si Eze.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Southampton (4-4-2): Forster – Stephens, Vestergaard, Bednarek, Walker – Redmond, Armstrong, Ward, Walcott – Tella, Adams

Crystal Palace (4-3-3): Guaita – Mitchell, Cahill, Kouyate, Ward – Schlupp, Milijovevic, Eze – Zaha, Benteke, Townsend

Absenti.

Southampton : Bertrand, Smallbone

Crystal Palace: Ferguson, McArthur, Sakho, Wickham

Istoric Confruntări Directe

Oaspetii din aceasta seara au avut castig de cauza in partida tur din sezonul regulat, mai exact cea din luna septembrie a anului precedent cand Zaha aducea victoria cu singurul gol marcat in acea partida inca din minutul 13.

Cele mai tari ponturi din Anglia le poti plasa si pe platforma celor de la PublicWin acolo unde poti gasi o cota de 2.25 pentru un rezultat de egalitate la pauza jocului de pe St.Mary’s Stadium.

Ponturi pariuri Southampton – Crystal Palace -> Andrew.

Ma astept la o confruntare deschisa oricarui rezultat in aceasta seara, data fiind situatia din clasament, insa voi merge pe un pronostic la piata de goluri, cel de ambele marcheaza, fiind convins ca putem asista la cate o reusita din partea fiecarei formatii.

Southampton continua sa impresioneze pe teren propriu in acest an, reusind sa marcheze in aproape toate partidele din 2021. A inscris in 9 din ultimele 10 jocuri si are nevoie de o noua reprezentatie ofensiva, mai ales dupa rezultatele deloc pozitive din ultima vreme.

Crystal Palace are moralul ridicat inaintea deplasarii de pe arena sfintilor si este pregatita sa nu lase niciun punct in favoarea echipei gazda. A reusit sa depaseasca momentul dificil chiar in urma cu o etapa si este pregatita sa continue in acelasi ritm. Echipa lui Hodgson a ajuns la 5 deplasari consecutive in care marcheaza cel putin un gol.

Pronostic Southampton – Crystal Palace:Ambele marcheaza- Cota 1.70