Frankfurt – Antwerp ponturi pariuri 25.11.2021

frankfurt antwerp ponturi pariuri

Etapa a 4-a din grupele Europa League, in grupa D ni le pune fata in fata pe Frankfurt, liderul grupei si ultima clasata, Antwerp, intr-un meci in care nemtii isi pot adjudeca calificarea de pe prima pozitie, iar belgienii isi joaca ultima sansa de a mai prinde macar locul 3.

Partida se va disputa pe Deutsche Bank Park din Frankfurt, incepand cu ora 22:00, fiind arbitrata de englezul P. Tierney.

frankfurt antwerp ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei si pontul propus la casa de pariuri Publicwin!

Frankfurt

Frankfurt conduce grupa D, din care mai fac parte pe langa adversara din acest meci, Antwerp si Olympiakos alaturi de Fenerbahce. Nemtii au adunat 10 puncte in cele 4 partide disputate, marcand 7 goluri si incasand abia 3. Au 4 puncte avans fata de Olympiakos, clasata pe locul secund, iar in cazul unei victorii si-ar asigura calificarea de pe prima pozitie.

Au inceput partidele din grupa cu o remiza acasa 1-1 cu Fenerbahce, urmata de o victorie, 1-0 pe terenul belgienilor de la Antwerp, pentru ca in dubla cu Olympiakos sa castige acasa cu 3-1, iar in Grecia s-au impus din nou cu 2-1.

In competitia interna au o evolutie sub asteptari, clasandu-se pe locul 11 dupa 12 partide disputate, fiind la 5 puncte de un loc eligibil pentru sezonul viitor al cupelor europene.

Antwerp

Fosta echipa a lui Ladislau Boloni ocupa ultima pozitie in grupa, avand ghinionul de a prinde adversari de calibru, castigand doar un punct in cele 4 partide disputate. Au marcat 3 goluri si au incasat 8, acest meci fiind ultima sansa in a mai obtine macar locul 3 in grupa, lucru putin probabil.

Au inceput meciurile din grupa cu o infrangere in deplasare cu Olympiakos, scor 1-2, urmata de o noua infrangere acasa, 0-1 cu Frankfurt. Etapa a 3-a au remizat surprinzator 2-2 in deplasare cu Fenerbahce, pentru ca in Belgia, Fenerbahce sa isi ia revansa si sa castige cu 3-0.

In campionatul intern, Antwerp ocupa locul secund, cu 27 de puncte, avand de recuperat 7 puncte fata de liderul surpriza Royale Union. In ultima partida de campionat au pierdut in deplasare cu St. Truiden, scor 2-1.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

Frankfurt (3-4-3): Trapp – N`Dicka, Tuta, Chandler – Kamada, Sow, Jakic, Hasebe – Barkok, Borre, Lammers

Antwerp (4-2-3-1): Butez – De Laet, Almeida, Vines, Engels – Verstraete, Benson – Gerkens, Yusuf, Fischer – Frey

Absenti

Frankfurt: Lenz, Paciencia

Antwerp:

Istoric confruntari directe

Singura partida directa mentionata intre cele doua echipe, este chiar partida tur, meci castigat de Frankfurt pe terenul belgienilor, cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Paciencia in minutul 90+1.

Frankfurt – Antwerp ponturi pariuri – Paul0722

Pariati pronosticul propus pentru acest meci cat si alte ponturi fotbal oferite de tipserii nostri!

Frankfurt este favorita in aceasta partida si va juca la victorie pentru a obtine calificarea in primavara europena de pe primul loc al grupei, aspect care ii va conferi un avantaj in urmatoarea faza.

Antwerp pare sa atace un loc de Liga Campionilor in sezonul viitor, aflandu-se in acest moment pe locul secund in campionat, punand in plan secundar meciurile din Europa League.

Consider ca Frankfurt isi va fructifica statutul de favorita, castigand acest meci fara prea mari eforturi, puncte care le vor asigura nemtilor calificarea in faza urmatoare.

Pronostic Frankfurt – Antwerp: 1 si NGG – COTA 2.38!