Frankfurt – Koln ponturi pariuri 25.09.2021

Forma MRRazvan: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Statistici MRRazvan
Procentaj: 40.7%
Castigate: 11/27
Unitati: -543

Frankfurt o intalneste pe Koln in etapa cu numarul 6 din acest sezon de Bundesliga. Meciul se va juca sambata de la ora 16:30. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 3.45 la agentia de pariuri sportive online Netbet!

frankfurt koln ponturi pariuri

Frankfurt.

A remizt ultimul meci jucat impotriva lui Wolfsburg, partida terminandu-se cu scorul de 1-1.

Frankfurt a inceput foarte prost acest sezon de Bundesliga. Echipa a obtinut numai 4 puncte dupa primele 5 partide jucate obtinand patru egaluri, o infrangere si nicio victorie. A marcat in ultimele 9 din 10 meciuri desfasurate pe teren propiu.

Pe teren propiu gazdele au pierdut doar un meci din ultimele 20 partide jucate in toate competitiile.

Koln.

A remizt ultimul meci jucat pe teren propiu impotriva lui Leipzig, partida terminandu-se cu scorul de 1-1.

Koln a inceput sezonul destul de bine, echipa obtinand doua victorii, doua remize si o singura infrangere dupa primele 5 partide jucate. A marcat in 8 din ultimele 9 partide jucate pe teren advers.

Oaspetii se descurca relativ bine pe teren advers echipa pierzand numai 3 partide din ultimele 10 jucate in taote competitiile.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Frankfurt (4-3-3): Trapp; Da Costa, N'Dicka, Hinteregger, Durm; Sow, Jakic, Kamada; Borre, Kostic, Lammers.

Koln (4-4-2): Horn; Schmitz, Kilian, Czichos, Hector; Ljubicic, Skhiri, Duda, Kainz; Uth, Modeste.

Absenti:

Frankfurt: Rode, Lenz, Durm, Ache.

Koln: Horn, Lemperle.

Istoric Confruntari Directe.

Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a terminat la cu scorul de 2-0 pentru Frankfurt.

Ultimele 4 din 5 intalniri dintre adversare s-au terminat cu goluri inscrise in ambele porti.

Ponturi pariuri Frankfurt – Koln – MRRazvan.

Frankfurt este fara victorie dupa primele 5 partide in Bundesliga pentru prima oara din 2008/09. Echipa are 5 egaluri consecutive in ultimele partide jucate in toate competitiile.

Desi Koln se bucura de un start de sezon mult mai bun decat adversarii din acest meci, echipa nu se descurca defel bine in deplasare obtinand numai o victorie pe teren advers din ultimele 9 partide jucate in Bundesliga.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri sportive Netbet una dintre putinele case de pariuri cu cele mai mari cote. Acceseaza acest link pentru a primi la netbet bonus fara depunere.

Faptul ca Frankfurt se descurca atat de bine pe teren propiu nu este o coincidenta. Echipa a terminat sezonul trecut fara nicio infrangere in Bundesliga in meciurile jucate acasa. Cred ca gazdele vor reusi sa evite al saselea egal consecutiv . Frankfurt a castigat ultimele 5 din 6 partide jucate impotriva lui Koln acasa si cred ca echipa va reusi sa castige si aceasta confruntare asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic Frankfurt Koln 1& GG – Cota 3.45!

Leave a Comment: