Frankfurt – Mainz ponturi pariuri 09.05.2021

pronosticuri frankfurt - mainz

Deutsche Bank Park va gazdui duminica cu incepere de la ora 16.30 partida dintre Eintracht Franfurt si Mainz. Infruntarea va conta pentru etapa a 32-a a campionatului german si se anunta una foarte interesanta.

pronosticuri frankfurt - mainz

Frankfurt

Gazdele ocupa locul 4 in Germania Bundesliga cu 3 etape inainte de finalul sezonului, au insa un singur punct avans fata de principala urmaritoare, Borussia Dortmund, care va avea un meci extrem de dificil in compania lui Leipzig, un bun prilej asadar de a-si mari avansul.

Vine insa dupa un esec, 3-1 pe terenul lui Bayer Leverkusen, este al doilea esec bifat in ultimele 3 runde, dar ambele au fost inregistrate in deplasare, pe teren propriu ramane neinvinsa cu 9 victorii si 6 remize, poate fi incercat pe biletul zilei azi un pronostic bazat pe un rezultat pozitiv al gazdelor.

Ramane astfel alaturi de Bayer Leverkusen singurele echipe neinvinse acasa in acest sezon de Bundesliga, parcurs ce in mare masura se datoreaza si golgheterului Andre Silva care are 25 de reusite pana in prezent, daca va mai marca un gol in ultimele 3 runde va egala recordul lui Bernd Holzenbein, stabilit in 1976/1977.

Mainz.

Cu 35 de puncte, are 5 lungimi avans fata de zona retrogradarii, dar cu 3 etape inainte final tremura totusi, 3 formatii au cate 30 de puncte, toate aflate pe loc de baraj, iar Koln pe pozitie retrogradabila direct are 29.

Elevii lui Bo Svensson traverseaza insa o perioada de forma extraordinara, au numai putin de 8 partide fara infrangere in Bundesliga, iar in 5 dintre acestea au obtinut victorii, intre victimele sale fiind echipe precum Bayern Munchen, Hoffenheim sau Freiburg.

Parcursul foarte bun a inceput odata cu numirea actualului tehnician, de asemenea venirile lui Danny da Costa si Dominik Kohr, ambii de la Eintracht, au revigorat formatia oaspete, care petrecuse numai putin de 17 saptamani pe ultimele doua locuri din Bundesliga.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Frankfurt (3-4-1-2): Trapp – Tuta, Hasebe, Hinteregger – Durm, Sow, Rode, Kostic – Kamada – Silva, Jovic.

Mainz (3-4-1-2): Zentner – St. Juste, Hack, Niakhate – da Costa, Barreiro, Kohr, Mwene – Boetius – Burkardt, Onisiwo.

Vezi aici toate cotele pentru Frankfurt – Mainz!

Absenti.

Frankfurt: Evan N”Dicka – suspendat; Ragnar Ache, Jabez Makanda – accidentati.

Mainz: Stefan Bell – suspendat; Paul Nebel, Luka Killian – accidentati.

Istoric confruntari directe.

Partida tur a fost castigata de Eintracht cu scorul de 2-0, insa pana la acest succes Mainz avea 4 meciuri consecutive fara esec, trei victorii si o remiza.

Ponturi pariuri Frankfurt – Mainz – Lily84.

Mainz este pe val, are 8 partide consecutive in care nu a cunoscut gustul esecului, insa este foarte probabil ca deja sa se vada cu obiectivul indeplinit si sa scada turatia.

Frankfurt are neaparata nevoie de victorie, Dortmund chiar daca are un meci teoretic greu pe terenul lui Leipzig, este posibil ca adversara sa sa evolueze ceva mai relaxata.

In aceste conditii mizez pe un succes al lui Eintracht care in actualul sezon a avut evolutii foarte bune pe Deutsche Bank Park, unde nu a pierdut niciun meci, iar in 8 din ultimele 9 a obtinut doar victorii.

Iti recomand articolul propus de mine la casa de pariuri online Winmasters, daca inca nu ai cont aici si ai dori sa iti deschizi unul, iti recomand si articolul Pareri winmastars, pentru a te convinge ca faci alegerea potrivita.

Pronostic Frankfurt – Mainz: victorie Eintracht Frankfurt cota 1.93