Frankfurt – Rangers ponturi pariuri 18.05.2022

frankfurt rangers ponturi pariuri

Frankfurt o va intalni pe Rangers in finala acestui sezon de Europa League. Partida se va juca pe Estadio Ramon Sanchez din Sevilla, miercuri de la ora 22:00. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 1.73 la agentia de pariuri sportive online Netbet!

frankfurt rangers ponturi pariuri

Frankfurt.

Echipa a remizat ultima partida jucata pe teren advers impotriva lui Mainz, meciul terminandu-se cu scorul de 2-2.

Frankfurt a terminat pe locul 11 acest sezon de Bundesliga si a acumulat 42 de puncte dupa 34 de meciuri desfasurate.

A obtinut 10 victorii, 12 remize si a suferit 12 infrangeri. A marcat in ultimele 8 din 10 meciuri jucate.

Eintracht a avut un parcurs usor in grupele Europa League, unde a terminat pe primul loc neinvinsa in fata lui Olympiacos, Fenerbahce si Antwerp.

Frankfurt le-a eliminat pe Betis (3-2), Barcelona (4-3) si pe West Ham (3-1) asigurandu-si astfel locul in finala pentru prima oara dupa 1980, finala pe care au si castigat-o.

Rangers.

A castigat cu scorul de 3-1 pe teren advers in ultimul meci jucat in Premiership.

„Oaspetii” acestei partide au marcat in ultimele 9 din 10 meciuri jucate si vor termina pe locul 2 campionatul intern acumuland 89 de puncte dupa 38 de partide jucate. Au reusit sa obtina 27 de victorii, 8 remize si au suferit 3 infrangeri.

Rangers a terminat pe locul 2 grupa din care a facut parte in Europa League, pierzand 2 partide impotriva lui Lyon si Sparta Praga.

In saisprezecimi a reusit sa treaca de Dortmund cu scorul de 6-4 la general, iar apoi de Steaua Rosie Belgrad cu 4-2.

Rangers a avut doua partide grele in sferturi, unde le-a invins pe Braga cu 3-2 in Extra Time si pe Leipzig cu 3-2 in semi-finale.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Frankfurt (3-4-3): Trapp; Touré, Tuta, N'Dicka; Knauff, Sow, Rode, Kostić; Hauge, Kamada, Borré.

Rangers (3-4-3): McGregor; Goldson, Lundstram, Bassey; Tavernier, Jack, Kamara, Barišić; Wright, Aribo, Kent.

Absenti:

Frankfurt : Hinteregger, Ramaj, Lindstrom, da Costa

Rangers: Helander, Morelos, Hagi.

Istoric Confruntari Directe.

Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a jucat in sezonul 1959-60, in semi-finala Cupei Europei si Frankfurt s-a calificat cu scorul de 12-4 la general in finala competitiei care au pierdut-o ulterior.

Ponturi pariuri Frankfurt – Rangers – MRRazvan.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri sportive online Netbet.

Frankfurt nu trece printr-o forma ideala dar echipa a sacrificat multe in Bundesliga pentru a ajunge in finala Europa League. Echipa „gazda” al acestui meci a ajuns la 7 partide consecutive fara victorie in campionat dar in Europa League echipa cauta sa obtina a patra victorie consecutiva, una care i-ar aduce titlul de campioana si un loc in grupele Ligii Campionilor din sezonul viitor.

Rangers cauta sa obtina a cincea victorie consecutiva la o diferenta mai mare de doua goluri si echipa este increzatoare in fata adversarilor din acest meci dupa ce a reusit sa le elimine pe Dortmund si Leipzig (echipe ce au terminat in fata lui Frankfurt in acest sezon de Bundesliga).

Acceseaza acest link daca esti in cautare de case de pariuri online licentiate in Romania.

9 din totalul de 12 partide jucate de catre Frankfurt in acest sezon de Europa League s-au terminat cu goluri inscrise in ambele porti iar 7 meciuri din 14 desfasurate de catre Rangers s-au terminat tot cu reusite in ambele porti.

Cred ca vom avea parte de un meci nelipsit de goluri asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic Frankfurt Rangers GG – Cota 1.73!