Frankfurt vs Bremen ponturi pariuri 04.03.2020

Forma Catalin: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici Catalin
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Daca acest joc va decurge la fel ca precedentele intalniri directe ar trebui sa ne asteptam la cel putin 3 goluri inscrise si sincer sa fiu cred ca sunt sanse mari sa se intample acest lucru. Totusi eu voi miza numai pe golurile inscrise de o formatie.

frankfurt bremen ponturi pariuri

Frankfurt

Forma de moment este inconstanta pentru ca in ultimele 5 jocuri are 2 victorii, 2 infrangeri si un rezultat de egalitate.

Este o diferenta mare insa intre felul in care joaca pe teren propriu deoarece a reusit sa castige 4 din ultimele 5 partide din fata propriilor suporteri.

In campionat nu mai are sanse sa prinda un loc european, de aceea ma astept sa isi indrepte atentia asupra cupei.

frankfurt vs bremen ponturi pariuri

Bremen

Forma de moment este slaba pentru ca in ultimele 5 jocuri are 4 infrangeri si o singura victorie.

Are probleme foarte mari in defensiva si asta se vede din plin pentru ca in fiecare din ultimele 5 partide a incasat cel putin 2 goluri.

Nu cred ca este interesata de cupa tinand cont de situatia din clasament din Bundesliga acolo unde este pe penultimul loc. Ma astept ca antrenorul sa foloseasca o mare parte din rezerve in aceasta intalnire.

Vezi și pontul propus la Sheffield Wed. vs Manchester City, cota 1.63!

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Frankfurt (4-2-3-1): Trapp – N’Dicka, Hinteregger, Abraham, Durm – Hasebe, Kohr – Kostic, Kamada, Chandler – Paciencia.

Bremen (3-4-3): Pavlenka – Sargent, Lang, Moisander – Augustinsson, Klaassen, Eggestein, Langkamp –  Rashica, Pizzaro, Woltemade.

Vezi toate cotele pentru Frankfurt vs Bremen

Absenti.

Frankfurt: Dost, Fernandes, Russ, Stendera, Torro (accidentati).

Bremen: Vogt, Mohwald, Gross, Fullkrug, Bargfrede (accidentati).

Istoric Confruntări Directe.

  • Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori pentru ca joaca aproape an de an in Bundesliga. In general meciurile au fost foarte spectaculoase. In 2019 au jucat ultima data si a fost 2-2 la Frankfurt.

Ponturi Frankfurt vs Bremen – Catalin.

Bremen are probleme foarte mari in cmapionat si nu cred ca o intereseaza deloc aceasta confruntare din cupa, de aceea o sa ma axez pe prestatia gazdelor.

Chiar daca Frankfurt nu este in forma prea buna, pe teren propriu reuseste sa impresioneze mai ales din punct de vedere ofensiv deoarece a reusit sa inscrie cel putin 2 goluri  in 4 din ultimele 5 partide.

Principala problema a oaspetilor este defensiva si mai ales acum daca se vor folosi mai multe rezerve, ma astept ca Frankfurt sa nu intampine prea mari probleme in a inscrie cel putin 2 goluri si sa mearga mai departe in cupa.

Pronostic & Cota: Frankfurt peste 1.5 goluri – 1.55

Pariază pontul Aici!

Leave a Comment: