Caută
Close this search box.

Franta – Finlanda ponturi pariuri 07.09.2021

franta finlanda ponturi pariuri

Franta o intalneste pe teren propriu pe Finlanda in etapa a sasea pentru calificarile la Campionatul Mondial din 2022 din Qatar. Cele doua echipe se vor infrunta marti de la ora 21:45 pe Groupama Academy Stadium. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 1.71 la agentia de pariuri sportive online Betano!

franta finlanda ponturi pariuri

Franta.

Dupa eliminarea surprinzatoare din optimile Campionatului European de catre Elvetia, Franta pare sa nu se regaseasca. Echipa a remizat urmatoarele doua partide jucate impotriva unor adversarare relativ usoare.

Gazdele au remizat ultimele doua partide jucate in preliminarii cu acelasi scor de 1-1 impotriva Bosniei si Ucrainei. In ambele meciuri Franta a incasat primul gol.

„Cocosul Galic” are doua victorii si trei remize dupa partidele jucate si se situeaza inca pe locul 1 in clasament.

Franta a marcat in 8 din ultimele 10 partide jucate pe teren propiu in toate competiiile.

Finlanda.

Finlanda a castigat meciul precedent jucat impotriva lui Kazakhstan cu scorul de 1-0.

Oaspetii se situeaza pe locul 2 in clasamentul grupei D si are doar 3 partide jucate pana acum. In cele 3 meciuri jucate a castigat unul si a remizat doua.

A marcat in 9 din ultimele 10 partide jucate pe teren advers in toate competitiile.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe probabile.

Franta (4-3-3): Lloris; Dubois, Varane, Kimpembe, Digne; Rabiot, Veretout, Pogba; Griezmann; Benzema, Martial.

Finlanda (3-5-2): Hradecky; Vaisanen, Arajuuri, O'Shaughnessey; Alho, Valakari, Kamara, Taylor, Uronen; Pohjanpalo, Pukki.

Absenti.

Franta: Pavard, Hernandez, Tolisso, Kante, Mbappe.

Finlanda: Niciunul.

Istoric confruntari directe.

Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a terminat cu scorul de 2-0 pentru Finlanda. Partida jucata a fost una amicala.

Franta a castigat toate confruntarile oficiale impotriva Finlandei. Cele doua adversare s-au intalnit de sase ori pana acum.

Ponturi pariuri Franta – Finlanda – MRRazvan.

In acest meci am sa merg pe un pont perfect pentru biletul zilei cota mare.

Franta a jucat jumatate din meciurile din aceasta grupa si cu siguranta echipa antrenata de Deschamps nu se poate considera multumita de rezultate. Un rezultat de egalitate obtinut impotriva adversarilor din acest meci ar fi considerat cu siguranta unul negativ.

Pe teren advers, Finlanda are 4 partide consecutive fara victorie si ii va fi cu siguranta greu sa reuseasca sa se impuna imporiva Campioanei Mondiale. Oaspetii s-ar multumi si cu un rezultat de egalitate.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri sportive online Betano. Acceseaza acest link pentru un cod bonus Betano.

Niciun meci al Frantei din aceasta grupa de preliminarii nu s-a terminat cu peste 2.5 goluri inscrise in meci dar cred ca in aceasta confruntare vom avea parte de mai multe goluri. Finlanda pare candidata perfecta pentru a-i ridica morlaul echipei gazde. Ma astept ca „Cocosul Galic” sa reuseasca sa puna capat seriei de doua egaluri si sa se impuna la scor impotriva adversarilor asa ca pariul meu va fi in cosecinta.

Pronostic Franta Finlanda Peste 2.5 Goluri Inscrise in Meci – Cota 1.71!