Franta – Germania ponturi pariuri 15.06.2021

franta germania ponturi pariuri

Primul super meci de la acest Campionat European se joaca marti, 15 iunie, de la ora 22:00! Principala favorita la castigarea turneului, Franta, intalneste un alt gigant, Germania. Mai jos ti-am pregatit cateva informatii despre acest joc, dar si un pont la o cota de 1.60. Vezi in continuare despre ce este vorba!

franta germania ponturi pariuri

Unde se joaca Franta – Germania?

Cele doua reprezentative se vor confrunta la Munchen, pe Allianz Arena.

Franta – Germania la TV – unde pot vedea meciul?

Poti urmari acest meci pe canalul PRO TV. Toate partidele de la Campionatul European din aceasta vara pot fi vizionate la PRO TV.

Informatii despre echipe.

Loturi.

Lotul reprezentativei Frantei de la acest Campionat European este evaluat la peste 1 miliard Euro. Jucatorul cu cea mai mare cota este Kylian Mbappe, acesta fiind cotat la circa 160 milioane Euro.

Referitor la Germania, nationala pregatita de Joachim Low are un lot evaluat la 936.5 milioane Euro. Cel mai scump jucator nu este din compartimentul ofensiv, ci din linia mediana; este vorba despre mijlocasul celor de la Bayern Munchen, Joshua Kimmich, acesta avand o cota de 90 milioane euro.

Loturile complete ale echipelor – aici!

Grupa si program.

Cele doua nationale sunt componente ale Grupei F (cea mai tare grupa de la EURO), alaturi de Portugalia si Ungaria.

Urmatoarele 2 meciuri ale celor doua reprezentative se vor disputa pe 19 iunie (Ungaria – Franta si Portugalia – Germania) si pe 23 iunie (Portugalia – Franta si Germania – Ungaria).

Vezi programul complet al meciurilor Grupei F – aici!

Franta.

Este principala favorita la castigarea turneului. S-a calificat la acest Campionat European de pe prima pozitie dintr-o grupa din care au mai facut parte Turcia, Islanda, Albania, Andorra si Moldova.

Pentru acest EURO, antrenorul Didier Deschamps l-a selectionat dupa aproape 6 ani pe golgheterul „galacticilor”, Karim Benzema. Insa, acesta s-a accidentat la genunchi in partida amicala cu Bulgaria si este pus sub semnul intrebarii pentru acest joc.

Starul nationalei este Kylian Mbappe. Atacantul celor de la PSG are o cota de piata impresionanta; potrivit site-ului de profil transfermarkt.com, atacantul in varsta de doar 22 de ani este evaluat la nu mai putin de 160 milioane euro.

La precedentul Campionat European (EURO 2016) a ajuns pana in finala, acolo fiind invinsa de nationala Portugaliei (0-0 in timpul regulamentar, 1-0 dupa cele 2 reprize aditionale).

Germania.

Pentru acest turneu final, selectionerul Joachim Low i-a rechemat pe Thomas Muller (Bayern Munchen) si Mats Hummels (Borussia Dortmund). Cei 2 jucatori nu mai fusesera in atentia selectionerului in ultimii 2 ani.

Totodata, o alta surpriza placuta din lotul convocat pentru acest EURO este Jamal Musiala, tanara senzatie de doar 18 ani a bavarezilor de la Bayern Munchen.

Leon Goretzka a revenit la antrenamente, insa Joachim Low a mentionat faptul ca acesta nu va fi disponibil pentru partida de marti.

La EURO 2016 a ajuns pana in faza semifinalelor, acolo fiind invinsa chiar de adversara din acest joc (nationala Frantei s-a impus cu 0-2). In faza grupelor a terminat pe prima pozitie intr-o grupa din care au mai facut parte Polonia, Irlanda de Nord si Ucraina.

Echipe probabile Franta – Germania:

Franta (4-2-3-1): Lloris – Pavard, Varane, Kimpembe, Lucas Hernandez – Kante, Pogba – Dembele, Griezmann, Coman – Mbappe.

Germania (4-3-3): Neuer – Klostermann, Ginter, Hummels, Gosens – Gundogan, Kimmich, Kroos – Gnabry, Havertz, Sane.

Absenti:

Franta: Benzema (incert).

Germania: Goretzka.

Istoric confruntari directe Franta – Germania:

2 din ultimele 3 intalniri directe s-au incheiat la egalitate.

Nationala Frantei a iesit neinvinsa din ultimele 5 confruntari directe (3 victorii si 2 remize).

Ponturi pariuri Franta – Germania – propus de ionel_iulian94

Tinand cont ca este primul joc de la acest Campionat European, dar si ca se intalnesc doua nationale de valori apropiate, ma astept la un joc echilibrat. Astfel, pariul zilei pe care il recomand la acest meci este PSF X.

Pentru ca la pauza sau la finalul partidei sa fie egalitate, cota este 1.60 la Betano. Vezi si articolul Case de pariuri Germania.

Dat fiind faptul ca sunt doar 3 meciuri de disputat in faza grupelor si ca grupa din care fac parte este cea mai puternica, consider ca ambele nationale vor cauta sa nu piarda acest joc, ceea ce cu siguranta va duce la un meci destul de inchis, de tatonare.

Precedenta confruntare directa disputata in Germania (tot la Munchen, tot pe Allianz Arena – 06.09.2018) s-a incheiat cu o remiza alba.

Vezi toata oferta de la EURO 2021 ponturi!

Pronostic Franta – Germania: Pauza sau Final X – 1.60