Franta U21 – Danemarca U21 ponturi pariuri 25.03.2021

Franta U21 Danemarca U21 Ponturi Pariuri

Franta debuteaza la CE din Ungaria si Slovenia in aceasta seara de la ora 22:00, avand-o combatanta pe Danemarca. Albastrii nu ar trebui sa aiba emotii la debut insa vom vedea cat de bine pregatita este selectionata daneza pe Sportkomplexum din Szombathely

Franta U21 Danemarca U21 Ponturi Pariuri

Franta U21.

Un an 2020 perfect pentru francezi care au bifat un numaru de 6 victorii consecutive in tot atatea partide. Rezultate extrem de convingatoare pentru nationala lui Ripoll care s-a impus de pe prima pozitie in grupa B din calificarile pentru CE.

Franta a marcat 10 goluri in 10 partide, avand o medie impresionanta de reusite. Chiar daca a terminat la egalitate de puncte cu Elvetia, chiar impotriva alb-rosilor a disputat ultimul joc din luna noiembrie, incheiat 3-1 in favoarea francezilor.

Tanarul Edouard este principala arma a lui Ripoll de la acest CE, acesta avand 11 reusite in campania de calificari.

Danemarca U21.

Nordicii au fost adversarii tricolorilor mici in campania pentru CE din Ungaria si Slovenia. Selectionata daneza a incheiat prima in grupa H cu 26 de puncte si un golaveraj de 21 la 9 din care au mai facut parte Ucraina, Finlanda, Irlanda de Nord si Malta.

Romania a avut multe sanse la ultimul joc de pe Ion Oblemenco desi a terminat 1-1, Danemarca sustinand un joc deloc convingator.

Vom vedea daca isi va depasi conditia la acest CE. Skov Olsen este principalul marcator al alb-rosilor, acesta avand 7 reusite in campania de calificari.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Franta U21 (4-3-3): Lafont – Dagba, Kounde, Badiashile, Truffert – Reine-Adelaide, Kamara, Guendouzi – Faivre, Edouard, Gouiri

Danemarca U21 (4-3-3): Christensen – Carstensen, Bech Sorensen, Nelsson, Klitten – Holse, Nartey, Moller Madsen – Skov Olsen, Older Wind, Damsgaard

Absenti.

Franta U21 :
Danemarca U21 :

Istoric Confruntări Directe

Cea mai recenta intalnire directa a avut loc in 2019 intr-o perioada de partide amicale, Danemarca reusind sa se impuna la vremea respectiva cu 1-0.

Poti paria pe o cota de 2,20 pentru un gol marcat de Edouard chiar la Betfair. Daca vrei sa-ti deschizi cont aici gasesti in articolul Cum imi fac cont la Betfair ghidul pas cu pas cu ce ai de facut.

Ponturi pariuri Franta U21 – Danemarca U21 -> Andrew.

Am incredere in selectionata lui Ripoll ca se va lupta pentru trofeu in acest an si cred ca nu pot rata tocmai debutul in aceasta seara.

Franta nu si-a aratat intreaga valoare in grupa de calificari si cu siguranta va porni la atac inca din primul meci. Edouard se simte excelent din postura de varf si este pregatit sa puna umarul la primul succes pentru francezi la acest turneu final.

Danemarca s-a luptat cu selectionate ca cea a Romaniei si Ucrainei insa de aceasta data nivelul este complet altul. Nordicii au capacitatea necesara sa se adapteze la intensitatea jocului insa nu cred ca pot sa puna atat de multe probleme incat sa plece cu un punct din aceasta partida.

Pronostic Franta U21 – Danemarca U21:1 solist- Cota 1.55