Franța U23 – Japonia U23 ponturi pariuri 28.07.2021

ponturi pariuri pe fotbal

Incepand cu ora 14:30 avem la Jocurile Olimpice intalnirea dintre Franta U23 si tara gazda – Japonia U23, o confruntare ce conteaza pentru runda a 3-a din Grupa A. Iata cateva date statistice interesante!

Date statistice

Japonia U23 are 6 puncte dupa primele doua etape, dar poate pierde calificarea in sferturi in cazul unei infrangeri la scor. Franta ar face tot 6 puncte, la fel si Mexic (are meci lejer, cu Africa de Sud), iar niponii ar fi dezavantajati de golaveraj.

Franta a pierdut cu Mexic si s-a impus cu Africa de Sud in primele doua partide din grupa. O victorie la limita nu o ajuta deoarece ar fi dezavantajata de golaveraj, primul criteriu de departajare in caz de egalitate la puncte.

Japonia s-a dovedit extrem de solida in defensiva, avand un singur gol primit in doua partide, pe finalul meciului cu Mexic, pe fondul relaxarii.

Franta are ambele partide de la turneul olimpic cu GG si 5+! Veteranul Gignac (35 de ani) a marcat toate cele 4 goluri pentru nationala „cocosului galic”.

Japonia se califica cu un rezultat de egalitate sau chiar cu o infrangere la limita, in timp ce Franta are doar varianta victoriei la scor, deci va trebui sa joace pe cartea atacului chiar daca meciul se joaca la Yokohama.

Asadar, Franta intra pe teren cu obiectivul clar de a marca cel putin doua goluri, ceea nu inseamna neaparat ca se va impune sau se va califica in sferturi.

Cote Franța U23 – Japonia U23
1X2
2.853.802.30

Pronostic Franța U23 – Japonia U23 propus de Soimii70.

PronosticCotaAgentieBonus
Franta marcheaza peste 1,5 goluri2.32Betano1.000 RON!