Freiburg – Hoffenheim ponturi pariuri 24.04.2021

Pariuri Freiburg vs Hoffenheim

Ma astept sa fie un meci echilibrat fiindca nu este o diferenta foarte mare intre cele 2 formatii. De asemenea, ma astept sa fie un joc destul de spectaculos fiindca ambele echipe se descurca bine pe partea ofensiva, dar au probleme in aparare. Partida va incepe sambata dupa-amiaza la ora 16:30 in cadrul rundei cu numarul 31 din Bundesliga.

Pariuri Freiburg vs Hoffenheim

Freiburg.

Face un sezon decent fiindca in 29 de meciuri a strans 40 de puncte si astfel este pe locul 9. A marcat 44 de goluri si a primit 42. In acest moment este la o distanta de 7 puncte de ultimul loc european, dar are un joc mai putin disputat.

Forma de moment este destul de modesta fiindca in ultimele 5 jocuri de campionat are 3 infrangeri si 2 victorii.

Pe teren propriu a jucat in aceeasi maniera pentru ca in 15 meciuri are 7 victorii, 4 rezultate de egalitate si 4 infrangeri.

Hoffenheim.

Face un sezon modest fiindca in 30 de meciuri a strans numai 35 de puncte si astfel este pe locul 11, la 9 puncte peste prima pozitie retrogradabila. A marcat 44 de goluri si a primit 49.

Forma de moment este destul de slaba pentru ca in ultimele 5 jocuri de campionat are 2 infrangeri, 2 rezultate de egalitate si o victorie.

Marile probleme au fost in aparare pentru ca in 15 jocuri a strans numai 14 puncte, avand numai 3 victorii.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Freiburg (3-4-2-1): Muller – Gulde, Heintz, Lienhart – Schmid, Keitel, Haberer, Gunter – Sallai, Holer – Demirovic.

Hoffenheim (4-1-4-1): Baumann – Kaderabek, Posch, Richards, Sessegnon – Samassekou – Bebou, Grillitsch, Rudy, Skov – Kramaric.

Absenti.

Freiburg: Santamaria (suspendat) / Grifo, Chang Hoon Kwon, Lino Tempelmann (incerti).

Hoffenheim: Ermin Bicakcic, Dennis Geiger, Benjamin Hubner, Stafylidis (accidentati) / Rudy, Belfodil, Adamyan, Vogt, Akpoguma, Nordtveit, Marco John (incerti).

Istoric confruntari directe.

Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori pentru ca joaca an de an in Bundesliga si in general au fost meciuri spectaculoase. In partida din tur Freiburg s-a impus in deplasare cu 3-1.

Ponturi pariuri Freiburg – Hoffenheim – Catalin.

Dupa cum spuneam si la inceput, cred ca va fi un meci foarte spectaculos pentru ca ambele formatii se descurca foarte bine pe partea ofensiva, dar au probleme in aparare.

Drept dovada si intalnirile directe au fost foarte spectaculoase, in 4 din ultimele 5 s-au marcat cel putin 3 goluri.

De asemenea, majoritatea meciurilor de acasa respectiv din deplasare ale celor 2 formatii au fost de peste 1.5 goluri si cred ca sunt sanse mari sa se inscrie cel putin un gol in fiecare repriza in aceasta intalnire.

Pronostic Freiburg – Hoffenehim: gol marcat in ambele reprize cota 1.60